Mersin'in Silifke Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk suçlamasıyla başlatılan soruşturmada yeni bir operasyon yapıldı.
Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturmada, belediyede görevli bazı kamu personeli ile müteahhitlerin rüşvet, suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme, ihaleye fesat karıştırma ve görevi kötüye kullanma suçlarını işledikleri iddia edildi.
Soruşturma kapsamında belediyenin ihale, mal ve hizmet alımı, hak ediş, imar ve ruhsat işlemlerinin belirli bir organizasyon içerisinde kullanılarak üçüncü kişilerden haksız menfaat temin edildiği iddia edildi.
Bu iddiaların ardından soruşturma kapsamında Başkan Yardımcıları Osman Şen ve Rahile Demren ile E.T.T, M.K., Ü.D., A.E.S. ve Y.N.Ç. olmak üzere toplamda 7 şüpheli gözaltına alındı.
Silifke Belediyesi'ne yolsuzluk operasyonu
Mersin'in Silifke Belediyesi'ne yönelik yolsuzluk suçlamasıyla başlatılan soruşturmada ikinci dalga operasyon yapıldı.
Paylaş: