.
Ekonomik Göstergeler
Dolar
29.84 ₺
Euro
32.45 ₺
GBP
1.124 ₺
JPY
7.842
Ana Sayfa
Gündem
Spor
Köşe Yazıları
Podcast

Robbie Williams'ın İstanbul konseri iptal edildi

Okuma Süresi: 1 Dakika
Toplam Okunma: hesaplanıyor...
Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams'ın salı günü İstanbul'da vereceği konser iptal edildi.
Robbie Williams'ın İstanbul konseri iptal edildi
Paylaş:
Robbie Williams, 'Live 2025' turnesi kapsamında ilk kez İstanbul'da konser vermeye hazırlanırken, hayranlarını hayal kırıklığına uğratan bir haber geldi. 7 Ekim'de İstanbul Ataköy Marina'da yapılması beklenen Robbie Williams konseri güvenlik gerekçesiyle iptal edildi.

Williams sosyal medyadan bir açıklama yaparak, "İstanbul’da gelecek hafta sahne alamayacağım için son derece üzgünüm. Şehir yetkilileri, kamu güvenliği gerekçesiyle konseri iptal etti. Yapmak isteyeceğim son şey, hayranlarımın güvenliğini tehlikeye atmak olurdu — onların güvenliği ve emniyeti her şeyden önce gelir" dedi.

İngiliz şarkıcı, "Bu yıl bizimle birlikte bu olağanüstü turneyi paylaşan 1,2 milyon kişiye katılmak isteyen İstanbul’daki herkese içtenlikle üzgün olduğumu belirtmek istiyorum. Bu konseri sabırsızlıkla bekliyorduk ancak iptal kararı bizim kontrolümüz dışındaydı" dedi.

Organizasyon şirketinden yapılan açıklamada da “Konser İstanbul Valiliği’nin aldığı karar doğrultusunda iptal edilmiştir. Bilet iadeleri kısa sürede yapılacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Konser öncesi Robbie Williams'ın İsrail'e destek verdiği şeklinde yorumlar sosyal medyada hızla yayılırken, eşi Ayda Field’ın annesi Gwen Field’ın Yahudi olması gerekçe gösterilerek tehdit edildiği öğrenildi.