.
Ekonomik Göstergeler
Dolar
29.84 ₺
Euro
32.45 ₺
GBP
1.124 ₺
JPY
7.842
Ana Sayfa
Gündem
Spor
Köşe Yazıları
Podcast
Folkart Orion

Melike Şahin’den hayranlarına duygusal mektup

Okuma Süresi: 1 Dakika
Toplam Okunma: hesaplanıyor...
Doğum öncesi son konserlerini Harbiye’de veren Melike Şahin, dinleyicileri için kaleme aldığı mektupta bebeğinin cinsiyetini ilk kez açıkladı.
Melike Şahin’den hayranlarına duygusal mektup
Paylaş:
Anne olmak için gün sayan şarkıcı Melike Şahin, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde verdiği doğum öncesi son konserlerinden birinde dinleyicilerine duygusal bir mektupla seslendi.

Şahin, mektubunda bebeğinin cinsiyetini ilk kez açıklayarak hayranlarına sürpriz yaptı.

Melike Şahin, doğum öncesi son konserlerinden birini Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde verdi. Konser alanındaki dinleyicilere özel bir mektup hazırlayan Şahin, anne olmadan önceki son konserlerinde kendisine eşlik eden hayranlarına teşekkür etti.

Şahin, mektubunda “Hoş geldiniz sevgili misafirlerim, Harbiye’lerimiz hep bir başka olur ama bu akşamki yolculuğumuz haliyle bambaşka olacak. Anne olmadan önceki bu son konserlerimde bana eşlik ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Sahneyle kurduğu bağı anlatan Şahin, küçük sahnelerden büyük salonlara uzanan müzik yolculuğunda kendisini her zaman evinde hissettiğini belirtti.

Sanatçı, “Bu akşam siz de öyle hissedin istiyorum, evimde gibi. Sahnemiz de bu yaklaşımla tasarlandı. Gösterişten uzak, kalplerinize yakın” dedi.

Bebeğinin cinsiyetini açıklayan Şahin, “Şimdi kendinizi bana emanet edin, ben de alkışlarınıza emanetim. Gelin dünyanın gailesine iki buçuk saatliğine ara verelim. Söylediğim tüm şarkılar size, bana ve karnımdaki oğluma şifa olsun. Daima sevgiyle.” dedi.