CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Şile Belediyesi’ne düzenlenen ve 22 kişinin gözaltına alındığı operasyona tepki gösterdi.
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, Şile Belediyesi’ne yönelik düzenlenen operasyona ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Şile Belediye Başkanımız Özgür Kabadayı ve dört belediye yöneticisi, beş ay önce tutuklandı. Aradan 165 gün geçti, ortada iddianame yok. Bugün yeni bir operasyon için düğmeye basılıyor. Delil varsa iddianame neden yazılmıyor? Yoksa tutuklamadan sonra mı delil aranmaya başlandı? Hukuk, önce tutuklayıp sonra suç icat eden, ardından delil arayan bir mekanizma değildir. Adaleti askıya almayın.” ifadelerini kullandı.
CHP'den Şile Belediyesi operasyonuna tepki
Şile Belediyesi'ne düzenlenen operasyona tepki gösteren CHP'li Gökan Zeybek, "Hukuk, önce tutuklayıp sonra suç icat eden, ardından delil arayan bir mekanizma değildir" dedi.
Paylaş: