Sane’ye tokat atan Bjelica’nın cezası belli oldu

Almanya Bundesliga'da Union Berlin ve Bayern Münih arasında oynanan maçta eski Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica'nın Sane'ye attığı tokadın cezası belli oldu.

Bayern Münih ve Union Berlin arasında oynanan Bundesliga karşılaşması, Berlin ekibinin patronu Nenad Bjelica’nın Leroy Sane’nin yüzüne tokat atması ve saha kenarında iki yedek kulübesi arasında yaşanan arbede sonrası krize dönüştü. Maçın bitimine 15 dakika kala Bayern öndeyken, Sane ve Bjelica Allianz Arena’da saha kenarında karşı karşıya geldi ve Bayern kanat oyuncusu taç atışı için topu almak isterken Hırvat teknik adam topu saklamaya çalıştı. Tam o esnada sinirler gerilirken Trabzonspor’un eski teknik direktörü Bjelica skandal bir hamleyle Sane’ye tokat attı ve saha kenarında iki yedek kulübesi arasında bir arbede yaşandı.

Futbol dünyasını sarsan olay sonrası Bayern Münih’in yıldız oyuncusu Leroy Sane’ye fiziksel saldırısı nedeniyle Nenad Bjelica’nın alacağı ceza merak ediliyordu. Almanya Futbol Federasyonu, Bayern Münih maçında Leroy Sane’ye tokat atan Union Berlin teknik direktörü Nenad Bjelica’ya üç maç men ve 25 bin Euro para cezası verdiğini açıkladı. Maçta kırmızı kart gören ve olayların başlamasına sebep olan Bjelica’nın fiziksel saldırısı federasyon tarafından 3 maç cezaya neden oldu.