Bambi Yatak İSO İkinci 500 listesinde

İstanbul Sanayi Odası (İSO), mayıs ayında açıkladığı "İSO Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2020" listesinde, 110 bin metre kare alana sahip üretim tesisi ve 860 çalışanı ile Türkiye’nin en büyük yatak üreticilerinden Bambi Yatak, geçtiğimiz yıl listede 365’inci sıradayken bu yıl yükselerek 160’ıncı sıraya yerleşti.

Ekonomi ve sanayi çevrelerinin merakla beklediği “İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2020″ araştırmasının ikincisi listesi açıklandı. Listede Türkiye’nin önemli imalatçı ve ihracatçı firmaları yer alırken İzmir’de üretim yaparak yurt içinde 500, yurt dışında ise 100 farklı noktaya satış yapan Bambi Yatak, İSO İkinci 500 listesinde yer aldı. 2019 yılında 365’inci sırada yer alan Bambi 2020 listesinde 205 sıra birden yükselerek 160’ıncı sıraya yerleşti. Bambi Yatak Yönetim Kurulu Üyesi Emre Gökmen, hedeflerinin gelecek yıl Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde yer almak olduğunu söyledi.

İstanbul Sanayi Odası gibi önemli ve güvenilir kurum ve kuruluşlar tarafından hazırlanan başarı listelerinde yer almanın gurur verici olduğunu söyleyen Emre Gökmen, “Her yıl daha ileride olmak için çabalıyoruz. Hem kendimizi hem rakiplerimizi aşmaya çalışıyoruz. “İSO İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2020” listesinde geçen yıla göre daha yüksek sırada yer almamız bu çabamızda başarılı olduğumuzu gösteriyor. Aldığımız sonuçtan oldukça gururluyuz. Gelecek yıl ilk 500 listesinde yer almayı hedefliyoruz” dedi.

Dünyayı yakından takip ediyoruz

Bambi Yatak olarak dünyada ve Türkiye’de müşterilerinin alışveriş eğilimlerini yakından takip ettiklerini belirten Gökmen, “Türkiye’nin her yerinde varız. Geliştirdiğimiz ürünler ve ürünlerimizi tamamlayan hizmetlerimiz ile güven duyulan bir markayız. 20 ülkeye ihracat yapıyoruz. Ürün geliştirme ve tasarım süreçlerimizde yalnızca ülkemizdeki kullanıcıların değil dünyadaki tüm kullanıcıların beklentilerini göz önünde bulunduruyoruz. Modern üretim tesislerine sahibiz. Gelişen teknolojileri yakından takip ediyoruz ve süreçlerimize uyarlıyoruz. Ar-Ge çalışmalarına önem veriyoruz. Talepler, beklentiler ve ihtiyaçlar hızlı değişim gösterebiliyor. Bunları fark edip, iyi analiz etmek ve hızlıca cevap vermek tüm üreticiler için çok önemli. Hem ülkemizde hem de dünyada trendleri yakından takip ediyoruz.” diye konuştu.