Galatasaray'ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen, Çaykur Rizespor maçında attığı golle bu sezon resmi maçlardaki 15. golünü attı. Osimhen, Çaykur Rizespor'a attığı golle bu sezon ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de 6 golü bulunan yıldız santrfor, toplamda 15 golü buldu.
Nijeryalı futbolcu, Rizespor maçında attığı golle Galatasaray tarihinin en golcü 4. yabancı futbolcusu oldu. Osimhen, Galatasaray'daki 52. golüne ulaşarak, 51 gollü Fransız oyuncu Bafetimbi Gomis'i geçti.
Galatasaray'ın en golcü yabancı oyuncusu 73 kez fileleri havalandıran Mauro Icardi olurken, Arjantinli yıldızı 72 golle Gheorghe Hagi ve 61 golle Milan Baros takip ediyor.
Victor Osimhen, Galatasaray tarihine geçti
Victor Osimhen, Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u 3-0 yendiği maçta attığı golle, sarı kırmızılı kulübün en golcü 4. yabancı futbolcusu oldu.
Paylaş: