.
Ekonomik Göstergeler
Dolar
29.84 ₺
Euro
32.45 ₺
GBP
1.124 ₺
JPY
7.842
Ana Sayfa
Gündem
Spor
Köşe Yazıları
Podcast

USDF Başkanı Emre Gezgin'e uluslararası ödül

Okuma Süresi: 2 Dakika
Toplam Okunma: hesaplanıyor...
Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü ve AB Fonları ile kurulan, Akdeniz'de kültürler arası diyaloğun ön plana çıkartılarak ortak turizm vizyonunu oluşturmak üzere hükümetler arası sıkı işbirliği çerçevesinde Akdeniz'in turizm geleceğini belirleyen Akdeniz Turizm Vakfı'nın, MTF, onuncusu Malta'da, Innovation, Experience, AI, teması altında Master Class, Yuvarlak Masa Beyin Fırtınası etkinlikleri ile 40'a aşkın ülkeden 1700 katılımcı ile gerçekleşti.
USDF Başkanı Emre Gezgin'e uluslararası ödül
Paylaş:
Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü ve AB Fonları ile kurulan, Akdeniz'de kültürler arası diyaloğun ön plana çıkartılarak ortak turizm vizyonunu oluşturmak üzere hükümetler arası sıkı işbirliği çerçevesinde Akdeniz'in turizm geleceğini belirleyen Akdeniz Turizm Vakfı'nın, MTF, onuncusu Malta'da, Innovation, Experience, AI, teması altında Master Class, Yuvarlak Masa Beyin Fırtınası etkinlikleri ile 40'a aşkın ülkeden 1700 katılımcı ile gerçekleşti. 
Foruma bu sene Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi Başkanı Manfredi Lefebvre d’Ovidio, Sürüdürülebilir Hospitality Turizm Alyansı CEO su Glenn Mandziuk, AI konusunda dünya çapında uzman Alex Connock, Geleceğin Gıdası Kurucusu Sara Roversi, serbest dalış dünya rekortmeni Vitomir Maricic, AP ve Avrupa Konseyi turizm ve ulaştırma komisyonundan yetkin isimler katılım gösterdi. 
Bu sene Toplam 9 Kategoride 20 üye ülkenin 11’inden kurum, kuruluş, ülke ve bireylere ödüller verildi.
Bilgiye dayalı kalkınma, bölge genelinde işbirliği ve Akdeniz için sürdürülebilir bir geleceğe ortak bir bağlılık da dahil olmak üzere Akdeniz Turizm Vakfı tarafından desteklenen değerleri temsil eden bireylere, kurumlara, kuruluşlar ve şehirlere  inovasyon, sürdürülebilirlik, yaratıcılık ve liderlik alanlarında Akdeniz Turizm Vakfı tarafından verilen Akdeniz Turizm Ödülleri kapsamında,

USDF Başkanı Emre Gezgin “Sivil Toplum İnovasyonu” Kategorisinde Skal’ı temsilen Akdeniz Bölgesi’nde profesyonel mükemmellik, turizm liderliği ve uluslararası iş birliğinin teşvik edilmesinde gösterdiği çabalar nedeniyle, 
Geçen sene yitirdiğimiz, Malta Büyükelçisi Erdeniz ŞEN ‘’Kamu Politikası ve Yönetimde Mükemmellik Kategorisinde’’ Malta ile Türkiye arasında farklı alanlarda kurduğu başarılı ilişkiler ve MTF’in  Kahramanmaraş depremine yardım aksiyonlarında üstlendiği başarılı görevler sebebiyle,
Mükemmel Destinasyonlar Kategorisinde Tarsus, St Paul’un doğum yeri kimliğine vurgu yaparaktan tarihi ve kültürel mirasın korunması kapsamında ve stratejik turizm gelişiminde öncülük etmesi sebebiyle,
Akdeniz Turizm Ödüllerine layık görüldü. Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, USDF Başkanı Emre Gezgin, Geçici Maslahatgüzar Fethi Etem ödüllerini  Malta Cumhurbaşkanı, Ekselansları, Myriam Spiteri Denono ile Akdeniz Turizm Vakfı Başkanı Sayın Tony Zahra''nın elinden aldı.
MTF üyesi Maestro Bruno Santori yönetiminde gerçekleşen Gala Konserinde Pınar Geçit ülkemizi başarıyla temsil etti.
TTYD üyeler başta olmak üzere Erzurum, Ürgüp, Tarsus, Muğla ve Yakutiye Belediye Başkanları foruma katılım gösterdi.
Forum açılışında Sayın Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy olmak üzere Akdeniz Ülkesi Turizm Bakanları, AP ve Avrupa Konseyi Turizm Yöneticileri video mesajla katkı sağladılar.