.
Ekonomik Göstergeler
Dolar
29.84 ₺
Euro
32.45 ₺
GBP
1.124 ₺
JPY
7.842
Ana Sayfa
Gündem
Spor
Köşe Yazıları
Podcast

Trump, çocuklar ve İsrail

Okuma Süresi: 2 Dakika
Toplam Okunma: hesaplanıyor...
Trump, çocuklar ve İsrail
Trump, çocuklar ve İsrail
Paylaş:
Hapishanelerde bile en kötü muameleyi çocuk tacizcileri görüyor. Diğer mahkûmlar onları aşağılıyor, dövüyorlar.
Amerikan sağlık verilerine göre (CDC) reşit olmadan her 4 kızdan biri ve oğlanlarda ise her yirmi çocuktan biri taciz görüyor. Birçok aile bu felaketi yaşıyor. Bu kayda geçen oranlar, gerçek oranın daha da yüksek olduğunu tahmin ediyor uzmanlar!
İnsanlar, yani seçmenler çocuk tacizcilerini sevmiyorlar açıkçası!
ABD bir değişim içinde. “Boco Haram isimli İslamist bir terörist grup kız çocuklarını kaçırdı Afrika’da. Pis teröristler! 2015 yılında oldu olay. Vahşi ilkel pislikler. Müslümanlar çoğu Hristiyan olan kızları kaçırıyorlar.”
Bu ve benzeri hikâyeler ile yıkanırken Epstein diye bir Yahudi çıkıyor ve ABD’nin göbeğinde reşit olmayan (Hristiyan)kızları pazarlıyor. Müşteriler arasında kimler var, kimler! Manhattan’daki evinin kapı komşusu Musevi, Trump’un Ticaret bakanı. Epstein (İngilizce epsteyn okunuyor etimolojik kökeni itibari ile doğrusu epştayn)
Her İsrail başbakanı ile defalarca görüşmüş, milyarlarca dolarının kökeni belli olmayan bir insan. İlginç bir detay ise Cemil Kashuggi veya Kaşıkçı da en azından parasal konularda ciddi müşterisi imiş! Hani Suud Başkonsolosluğu’nda öldürülen “gazeteci”!
2019’da Epstein hapiste intihar etti “dediler”. Eyvah! Tam o sırada gözetleme video sistemi çökmüş ve gardiyanlar uyuyorlarmış. Bu adam intihar etmedi öldürüldü diyen de var, yerine başka bir ceset konuldu kaçırıldı diyen de.
Trump ile bir süre epey sıkı fıkı dostluk yapmış. Ama Bill Gates’den İngiliz Prensine, Bill Clinton’a kadar (Ziyaretçisi? Müşterisi? Videolarını çekip tehdit ettiği kişi?)çevresi gayet geniş.
Evinden polis baskını ile alınan videolar arasında kimlerin uygunsuz görüntüleri var? Trump, neden konuyu hasıraltı etmek istiyor?
Epstein bir Mosad ajanı mıydı? Öyle ise CIA kendi ülkesinde tezgâh kurmasına “yüzde almadan” izin verir miydi? Sorular, sorular. Ve Trump’a oy verenler artık yeter diye saf değiştirmeye mi başlıyorlar? İsrail’in Gazze’de yaptıkları gözler önünde. İsrail lobisinin çalışmaları da. Amerikan halkı yavaştan sanki uyanıyor. Gazze’deki açlıktan ölenleri destekleyen ve İsrail’i kınayan mitingler artık sadece üniversitelerde değil. Rüzgâr dönerse ne olacak Trump’a?
İsrail lobisi Lahey’deki yargı mensuplarını tehdit edebiliyor. Filistin’in savını dinlemek için oturum organize eden öğrencileri tehdit ediyor. Yabancıları sınır dışı ediyor.
Epstein’in ortağı, hapiste olan medya kralının kızı Ghislane Maxwell de hapiste öldürüleceğinden korktuğunu açıkça söylüyor. Erkekler reşit olmayan kızlarla günlerini gün ediyorlar ve bir kadın hapiste! Dünya işi trajikomik değil mi?
Trump seçmenleri yavaştan homurdanıyor. Toplantılara çağrılan ünlü gazeteci Tucker Carlson ise doğru bildiğini artık açıkça söylüyor. Programını milyonlar izliyor.