.
Ekonomik Göstergeler
Dolar
29.84 ₺
Euro
32.45 ₺
GBP
1.124 ₺
JPY
7.842
Ana Sayfa
Gündem
Spor
Köşe Yazıları
Podcast

Tedesco, Gökhan Gönül'ün ayrılığını duyurdu

Okuma Süresi: 2 Dakika
Toplam Okunma: hesaplanıyor...
Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, H. Antalyaspor’u 2-0 mağlubiyetinin ardından yayıncı kuruluşa konuştu.
Tedesco, Gökhan Gönül'ün ayrılığını duyurdu
Paylaş:
Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, H. Antalyaspor’u 2-0 mağlubiyetinin ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

İlk olarak kazanılan penaltıda topun başına geçen Anderson Talisca tercihi sorulan Domenico Tedesco, “Bizim kaleci hocamız Max Urwantschky var ve kendisi oyuncularla konuşuyor, penaltı atıp atmak istemediklerini soruyor ve penaltı atacak 4-5 oyuncu opsiyonumuz oluyor. Talisca’ya sorduğumuzda kendisi tabii ki penaltı atmak istediğini, penaltı atıcılarından biri olmak istediğini söyledi. Sonuç itibarıyla şunu biliyoruz; kaçırdığı iki penaltıyı da bilerek kaçırmadı. Bugünkü penaltıyı atmak onun için bir özgüvendi ve karakter ortaya koydu ki bizim ihtiyacımız olan şey aslında bu.” cevabını verirken; maç sonu saha içinde tüm takımın bir araya gelmesini ise şu şekilde değerlendirdi:

“Maç sonu sahada yapmış olduğum konuşmada oyuncularıma sahip olduğumuz birliktelikten bahsettim. Özellikle de o belirtmiş olduğunuz anda göstermiş olduğumuz birliktelikten bahsettim. Aynı zamanda iyi bir maç çıkarttığımızı söyledim. Ve tabii ki o penaltı pozisyonunu konuştum. Çünkü bizim birlik olmaya ihtiyacımız vardı ve bugün de bunu gösterdik.”

Tedesco, Yardımcı Antrenör Gökhan Gönül ile ilgili çıkan habere ilişkin şunları söyledi:

“Kendisini daha önceden tanımıyordum ama bazen işler herkesin istediği gibi ilerlemeyebilir. Bunlar olabilecek şeyler. Tabii ki de çok özel bir durum olmadı ama özellikle de şunu söylemek istiyorum; bir karar verdiğimiz zaman, kendi içimizde bir konuşma yaptığımız zaman bu tarz aile içi şeyleri asla dışarıyla paylaşmayız. Benden asla kendisi hakkında tek bir kötü söz duyamazsınız. Çünkü Gökhan, bu kulübün bir efsanesi ve her zaman da öyle olacak.”

Domenico Tedesco, herhangi bir yardımcı antrenör talebinde bulunup bulunmayacağı yönündeki soruya ise şu cevabı verdi:

“Kesinlikle başka bir yardımcı istemeyeceğim. Zaten çok iyi bir teknik heyetimiz var. Zeki Hoca var teknik heyetimizin içinde ve kendisi çok uzun yıllardır bu kulüpte. Hem çok iyi bir insan hem de çok iyi bir antrenör ve çok dürüst, çok net şekilde bizlere çok yardımcı oluyor. Şunu da söyleyebilirim; onun sorumluluğunun artmış olması bizim için de iyi bir şey. Böyle birisi varken kulüpte onu kenarı itmek yerine böylesine bir değerden faydalanmanın gerekli olduğunu düşünüyorum."