.
Ekonomik Göstergeler
Dolar
29.84 ₺
Euro
32.45 ₺
GBP
1.124 ₺
JPY
7.842
Ana Sayfa
Gündem
Spor
Köşe Yazıları
Podcast

Sinemada bu hafta 9 film vizyonda

Okuma Süresi: 2 Dakika
Toplam Okunma: hesaplanıyor...
Sinema salonlarında bu hafta aksiyon, komedi, korku, dram ve animasyon türlerinde toplam 9 yeni film izleyiciyle buluşacak.
Sinemada bu hafta 9 film vizyonda
Paylaş:
Sinema salonlarında bu hafta aksiyon, komedi, korku, dram ve animasyon türlerinde toplam 9 yeni film izleyiciyle buluşacak.

Jon Favreau’nun yönetmenliğini üstlendiği “Star Wars: Mandalorian ve Grogu”, ünlü bilim kurgu evrenini yeniden sinema salonlarına taşıyor.

Pedro Pascal, Sigourney Weaver ve Steve Blum’un başrollerini paylaştığı film, imparatorluğun çöküşünün ardından galakside düzeni sağlamaya çalışan Mandalorlu ödül avcısı Din Djarin ile Grogu’nun macerasını konu alıyor. Film, aksiyon ve fantastik macera tutkunlarını hedefliyor.

Özgür Bakar’ın yönettiği “Oflu Hoca 6: Define”, serinin mizahi atmosferini bu kez bir hazine avıyla birleştiriyor.

Başrollerinde Çetin Altay, Ünal Yeter ve Bahar Şahin’in yer aldığı yapımda, kapanma tehlikesi yaşayan bir öğrenci yurdunu kurtarmaya çalışan Oflu Hoca’nın, Pontus hazinesine ait haritayla başlayan macerası anlatılıyor.

Steven Soderbergh imzalı “Christopherlar”, yıllar sonra bir araya gelen bir ailenin geçmişle yüzleşmesini konu alıyor. Ian McKellen ve Michaela Coel’in rol aldığı yapım, dram ve komediyi bir araya getiriyor.

Matt Johnson’un yönettiği “Nirvanna the Band the Show the Movie” ise absürt mizah ve zaman yolculuğu temasını beyaz perdeye taşıyor. Filmde Kanadalı komedyenler Matt Johnson ve Jay McCarrol başrolleri paylaşıyor.

Çocuk izleyiciler için vizyona girecek animasyonlardan biri “Süper 1 Takım” olacak. Haluk Can Dizdaroğlu ve Berk Tokay’ın yönettiği yapım, hayal gücüyle gerçeğin iç içe geçtiği bir süper kahraman hikayesi sunuyor.

Orhan Bal’ın yönetmenliğini yaptığı “Kehribar ile Boncuk: Kayıp Robot” ise Ormanya’da geçen eğlenceli ve duygusal bir macerayı konu alıyor.

Andre Ovredal’in yönettiği “Yolcu”, ıssız bir yolda yaşanan kazanın ardından başlayan doğaüstü olayları anlatıyor. Karavan yolculuğuna çıkan bir çiftin görünmez bir varlık tarafından takip edilmesini konu alan film, gerilim severleri hedefliyor.

Martin Mauregui imzalı “Manyak”, yaşlı bir kadının çevresiyle kurduğu rahatsız edici ilişkiler üzerinden ilerleyen psikolojik gerilim hikayesiyle dikkat çekiyor.

Metin Gürbüz’ün yönettiği “Hased: Cin Çarpması” ise ihanet sonrası yaptırılan bir büyünün kontrolden çıkmasını ve karanlık olaylara yol açmasını anlatıyor.