Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği "Pembe" karakteri ve projeye vedasıyla adından söz ettiren Sibel Taşçıoğlu'nun yeni adresi netleşti. Yapımdan ayrılmasının ardından çok sayıda teklif aldığı öğrenilen deneyimli oyuncu, yeni sezon için el sıkıştı.
Sibel Taşçıoğlu, TİMS&B Productions imzalı ve atv ekranlarında yayınlanacak olan "Güneşin Doğduğu Yer" dizisinin kadrosuna dahil oldu. Yapımcılığını Timur Savcı ile Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, senaryosunu ise Yıldız Tunç’un kaleme aldığı dizide Taşçıoğlu, "Celadet Kozan" karakterini canlandıracak. Başarılı oyuncu, dizide "Kenan Kozan" rolüyle izleyici karşısına çıkacak olan Burak Özçivit'in annesini oynayacak.
Sibel Taşçıoğlu'nun yeni adresi belli oldu
Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı "Pembe" karakteriyle hafızalara kazınan Sibel Taşçıoğlu'nun yeni projesi belli oldu.
Paylaş: