.
Ekonomik Göstergeler
Dolar
29.84 ₺
Euro
32.45 ₺
GBP
1.124 ₺
JPY
7.842
Ana Sayfa
Gündem
Spor
Köşe Yazıları
Podcast

Semiramis Pekkan: Babam beni evlatlık vermeye kalkıştı

Okuma Süresi: 1 Dakika
Toplam Okunma: hesaplanıyor...
Akciğer kanseriyle mücadele eden Semiramis Pekkan, katıldığı programda hem sağlık sürecini hem de ailesi ve geçmişine dair dikkat çeken anılarını paylaştı.
Semiramis Pekkan: Babam beni evlatlık vermeye kalkıştı
Paylaş:
Eylül ayında akciğer kanseri teşhisi konulan Semiramis Pekkan, konuk olduğu programda hayatına dair bilinmeyenleri ve hastalığının son durumunu anlattı. Açıklamalarıyla dikkat çeken Pekkan, süreci büyük bir metanetle karşıladığını söyledi.

Bir süredir tedavi gören Pekkan, kanser teşhisini öğrendiğinde moralini bozmadığını ifade ederek, “Kendimi Türk hekimlerine emanet ettim. Tedavi sürecim son derece olumlu geçti. Şu anda koruma dönemindeyim” dedi.

Ablasının kendisinden iki yaş büyük olduğunu söyleyen Semiramis Pekkan, Ajda Pekkan için “Çok güzel bir kızdı ama oldukça sert bir ablaydı” dedi.

Anne ve babası Nevin ve Rıdvan Pekkan’la ilişkisine de değinen Semiramis Pekkan, "Doğduğumda çok çirkinmişim, felaket bir şeymişim. Annem hemşireye 'Bu benim değil galiba, yanlış getirmişsiniz' demiş. Babam da evlatlık vermeye kalkışmış" dedi.