31 Mart 2024 seçimlerinde CHP'den Sancaktepe Belediye Başkanı olarak seçilen Alper Yeğin, Eylül ayında partisinden ihraç edilmişti.
Son aylarda onlarca belediye başkanının AKP'ye geçmesinin ardından, Yeğin hakkında da benzer iddialar gündeme geldi.
İktidar partisinin saflarına katılacağı öne sürülen Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, tartışmalara sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile son noktayı koydu.
Yeğin, X hesabından yaptığı açıklamada, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Sancaktepe Halkı her sürecin şahidi. Yılların mücadelesi, halkın iktidarı ile kararlılıkla yoluna devam ediyor. Sosyal medya platformlarında paylaşılan ve konuşulan hiçbir haber gerçek değildir. Ben kurulu bir düzeni bozmanın bedelini 2.5 yıldır ödüyorum. Bu düzenin uzantıları ile başladığım ve durduğum yerden mücadelemi sürdüreceğim."
Sancaktepe Belediye Başkanı kararını verdi
Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin hakkında son günlerde AKP'ye geçeceği iddia ediliyordu.
Paylaş: