CHP'li belediyelere yönelik düzenlenen rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan ve görevden uzaklaştırılan Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı hakkında iddianame hazırlandı.
İddianamede Kabadayı hakkında icbar suretiyle irtikap, resmi belgede sahtecilik, tacir veya şirket yöneticisi olan ya da şirket adına hareket eden kişilerin ticari faaliyetleri, kooperatif yöneticilerinin kooperatifin faaliyeti kapsamında dolandırıcılık, kamu kurum ve kuruluşlarının zararına dolandırıcılık, rüşvet almak, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, icbar suretiyle irtikap suçlamaları yöneltildi.
Kabadayı hakkında 33 yıl 3 aydan 92 yıla kadar hapis cezası talep edildi. İddianame Anadolu 27. Ağır Ceza Mahkemesinde kabul edildi.
Özgür Kabadayı için istenen ceza belli oldu
Rüşvet soruşturmasında tutuklanan ve görevden uzaklaştırılan Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı hakkında 92 yıla kadar hapis talebiyle iddianame hazırlandı.
Paylaş: