.
Ekonomik Göstergeler
Dolar
29.84 ₺
Euro
32.45 ₺
GBP
1.124 ₺
JPY
7.842
Ana Sayfa
Gündem
Spor
Köşe Yazıları
Podcast

Osimhen'den Galatasaray'a kötü haber

Okuma Süresi: 1 Dakika
Toplam Okunma: hesaplanıyor...
Galatasaray, Nijerya Milli Takımı'nda sakatlanan Victor Osimhen'in sol arka adalesinde orta düzeyde zorlanma ve kanama tespit edildiğini açıkladı.
Osimhen'den Galatasaray'a kötü haber
Paylaş:
Nijerya’nın 2026 Dünya Kupası Afrika Elemeleri maçında Demokratik Kongo Cumhuriyeti ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan Victor Osimhen’in MR’ı çekildi.

Galatasaray Kulübü, çekilen MR sonucunda Nijeryalı golcünün sol arka adalesinde orta düzeyde zorlanma ve kanama tespit edildiğini duyurdu.

Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbolcumuz Victor Osimhen’in bugün sponsor hastanemiz Acıbadem’de yapılan MR tetkiklerinde sol arka adalesinde orta düzeyde strain (zorlanma ve kanama) tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır. Milli oyuncumuz Kaan Ayhan’ın MR tetkikleri bugün öğleden sonra yapılacaktır."