.
Ekonomik Göstergeler
Dolar
29.84 ₺
Euro
32.45 ₺
GBP
1.124 ₺
JPY
7.842
Ana Sayfa
Gündem
Spor
Köşe Yazıları
Podcast

Mersin'de çocuğa kötü muamele

Okuma Süresi: 1 Dakika
Toplam Okunma: hesaplanıyor...
Mersin'de bir kız çocuğunun annesi tarafından "İstemiyorum seni, defol" diyerek itildiği anlar, sosyal medyada yayınlandı.
Mersin'de çocuğa kötü muamele
Paylaş:
Mersin'de bir kadının eşine "İstemiyorum çocuğu, bu kadar basit. Al çocuğunu istiyorsan kendin bak. Ne yapıyorsan yap” dedikten sonra çocuğu ittiği, "İstemiyorum seni defol" dediği anların görüntüleri sosyal medyada yayınlanmıştı.

Mersin Valiliği bir annenin çocuğuna kötü muamelede bulunmasına ilişkin, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce inceleme başlatıldığını bildirdi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında "Mersin'de bir anne, 'istemiyorum seni defol' diyerek küçük çocuğunu ağlattı" başlıklı haberlerin yer aldığı belirtildi.

Açıklamada "Haber üzerine Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzce derhal inceleme başlatılmıştır. Yapılan incelemede, anne B.G'nin 15 Eylül'de çocuğuyla yurt dışına çıktığı ve halen Türkiye'de bulunmadığı tespit edilmiştir. Aileye yönelik sosyal inceleme süreci sürmekte olup, annenin Türkiye'ye dönüşü sonrasında gerekli idari işlemler ilgili mevzuat çerçevesinde gerçekleştirilecektir" denildi.