.
Ekonomik Göstergeler
Dolar
29.84 ₺
Euro
32.45 ₺
GBP
1.124 ₺
JPY
7.842
Ana Sayfa
Gündem
Spor
Köşe Yazıları
Podcast

Mansur Yavaş: Kurultay 45 gün içinde toplanmalı

Okuma Süresi: 1 Dakika
Toplam Okunma: hesaplanıyor...
CHP Genel Merkezi'nde tahliye gerginliği sürerken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan bir açıklama geldi.
Mansur Yavaş: Kurultay 45 gün içinde toplanmalı
Paylaş:
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Genel Merkezi’nde yürütülen tahliye ve tebligat sürecine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. 

 Mansur Yavaş, "Cumhuriyet Halk Partisi’nin genel merkezine polis zoruyla girilmesi gibi bir tablo; sadece bir siyasi partiye değil, Türkiye’nin demokratik birikimine zarar vermekten başka bir işe yaramaz." dedi.

Yavaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Unutulmamalıdır ki Cumhuriyet Halk Partisi’ne umudunu bağlamış milyonlarca insan vardır. Bu iradeyi yok sayan, her yaklaşım; toplumsal vicdanda derin yaralar açacaktır. Buradan bir kez daha sesleniyorum: O kurultay 45 gün içinde toplanmalıdır."