.
Ekonomik Göstergeler
Dolar
29.84 ₺
Euro
32.45 ₺
GBP
1.124 ₺
JPY
7.842
Ana Sayfa
Gündem
Spor
Köşe Yazıları
Podcast

Mahmut Uslu PFDK'ya sevk edildi

Okuma Süresi: 1 Dakika
Toplam Okunma: hesaplanıyor...
Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Gençlerbirliği maçının ardından yaptığı sert açıklamalar nedeniyle PFDK’ya sevk edildi. Uslu’nun sözleri “futbolun itibarını zedeleyici” ve “tehdit” olarak değerlendirildi.
Mahmut Uslu PFDK'ya sevk edildi
Paylaş:
Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olmuştu. Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Uslu, sarı-lacivertli takımın iki penaltısının verilmediğini savunmuştu.

Mahmut Uslu, karşılaşma sonrasında yaptığı değerlendirmede, “Bu şekilde bu lig devam etmez bizim açımızdan, tabii diğer bütün takımlara da saygımız var. Bu şekilde lig devam etmez, aklınıza gelecek her şeyi yaparız bu kadar gözü kararttık!” sözlerini sarf etmişti.

Uslu'nun açıklamalarının ardından PFDK'ya sevk edilmesine karar verildi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“FENERBAHÇE A.Ş. Kulübü idarecisi MAHMUT NEDİM USLU’nun müsabaka sonrası medyada yapmış olduğu açıklamalarında yer alan ‘futbolun itibarını zedelemeye yönelik açıklamalar’ ve ‘tehdidi’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 38. maddesi ile Futbol Disiplin Talimatı’nın 41. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.”