Son olarak Yılmaz Erdoğan imzalı “Organize İşler: Karun Hazinesi”nde başrol oynayan Kıvanç Tatlıtuğ, 2016 yılında stil danışmanı Başak Dizer ile Fransa'da dünyaevine girmişti.
2022'de de oğulları Kurt Efe'nin dünyaya gelmesiyle ilk kez anne baba olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü çift, özel hayatlarını gözlerden uzak sürdürüyor.
Başak Dizer-Kıvanç Tatlıtuğ çiftinin ailelerini büyütmeye hazırlandığı öne sürüldü. Hatta ikinci kez anne baba olmaya hazırlanan ünlü çiftin bebeğinin cinsiyetinin kız olduğu da iddia edildi.
Tatlıtuğ çiftinden söz konusu iddialara yanıt geldi. Gazete Magazin'e konuşan 42 yaşındaki Kıvanç Tatlıtuğ, “Böyle bir durum söz konusu değildir. İddialar asılsızdır” dedi.
Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'den bebek iddialarına yanıt
Bir süredir ekranlardan uzak olan Kıvanç Tatlıtuğ ile eşi Başak Dizer'in ikinci kez anne baba olacağı iddia edildi.
Paylaş: