İstinaf kararıyla CHP Genel Başkanı olarak tedbiren görevlendirilen Kemal Kılıçdaroğlu’nun programı belli oldu. Bugüne kadar mesaisini evinde ve ofisinde sürdüren Kılıçdaroğlu, Genel Merkez’e ilk olarak 30 Mayıs Cumartesi günü gelecek. 30 Mayıs’ta Genel Merkez önünde düzenlenecek Halk Buluşması ile Kılıçdaroğlu yurttaşlarla biraraya gelecek.
Kılıçdaroğlu siyasi partilerin bayramlaşma yoğunluklarından dolayı 28 Mayıs'ta olacak bayramlaşmayı 30 Mayıs'ta herkese açık olacak şekilde saat 12.00'de halk buluşmasıyla birlikte yürütecek.
Kılıçdaroğlu Kurban Bayramı'nda CHP Genel Merkezi'ne gidecek
Mahkeme tarafından CHP Genel Başkanı olarak görevlendirilen Kemal Kılıçdaroğlu, Kurban Bayramı'nda, siyasi partilerin bayramlaşma yoğunluklarından dolayı 28 Mayıs'ta olacak bayramlaşmayı 30 Mayıs'ta herkese açık olacak şekilde saat 12.00'de halk buluşmasıyla birlikte yürütecek
Paylaş: