İmamoğlu’na Kastamonu ve Trabzon’un ardından Erzincan’da da salon verilmedi
İmamoğlu’na Kastamonu ve Trabzon’un ardından Erzincan’da da salon verilmedi
Paylaş:
CHP’nin ön seçim adayı, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Erzincan’da düzenlenecek programı için Kastamonu ve Trabzon’da olduğu gibi salon verilmedi. Erzincan Merkez Yaşar Erkan Spor Salonu’nda yapılması istenen programa izin verilmedi. CHP'nin Erzincan Valiliği nezdinde yaptığı girişimler de sonuçsuz kaldı.
CHP’nin 23 Mart’ta gerçekleştirilecek ve cumhurbaşkanı adayının belirleneceği ön seçimin tek adayı TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yurt gezileri kapsamından 16 Mart Pazar günü Erzincan’a giderek partililerle bir araya gelecek.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu ve Trabzon’da olduğu gibi, İmamoğlu’nun Erzincan’da düzenlenecek programında da salon talebi reddedildi. CHP Erzincan İl Başkanlığı'nın 16 Mart'taki salon talebi üzerine önce salonun uygun olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün salonda başka bir program olduğu gerekçesiyle talebi reddettiği öğrenildi.