İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmekte olan soruşturma kapsamında; İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Egeşehir Yapı Planlama Müşavirlik ve Teknoloji A.Ş. bünyesinde gerçekleştirilen bazı ihale süreçlerine ilişkin olarak “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve örgüte üye olma” ile “İhaleye fesat karıştırma” suçlamalarıyla 4 kişi hakında gözaltı kararı verildi.
Düzenlenen operasyonlar kapsamında dört kişi gözaltına alındı.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, savcılık tarafından tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Hakimlik, 4 kişi hakında tutuklama kararı verdi.
Egeşehir Yapı Planlama soruşturması: 4 kişi tutuklandı
İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Egeşehir Yapı Planlama Müşavirlik ve Teknoloji A.Ş.’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklandı.
Paylaş: