.
Ekonomik Göstergeler
Dolar
29.84 ₺
Euro
32.45 ₺
GBP
1.124 ₺
JPY
7.842
Ana Sayfa
Gündem
Spor
Köşe Yazıları
Podcast

CHP'li bir belediye başkanı daha istifa etti

Okuma Süresi: 1 Dakika
Toplam Okunma: hesaplanıyor...
Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, CHP Aksu İlçe Başkanlığı ile yaşanan fikir ayrılıkları nedeniyle partisinden istifa etti
CHP'li bir belediye başkanı daha istifa etti
Paylaş:
Antalya’nın Aksu ilçesinde yüzde 55 oyla seçilen Belediye Başkanı İsa Yıldırım, CHP Aksu İlçe Başkanlığı ile yaşanan fikir ayrılıklarını gerekçe göstererek partisinden istifa ettiğini duyurdu. Yıldırım’la birlikte 5 belediye meclis üyesi de CHP’den ayrıldı.

Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Aksu İlçe Başkanlığı ile yaşanan fikir ayrılıklarının istifa kararında etkili olduğunu söyledi. İlçe başkanının partiyi dar bir anlayışla yönettiğini ve vatandaşın beklentilerinden uzaklaştığını ifade eden Yıldırım, “Artık partinin oylarını artırmak yerine sadece koltuğunu koruma gayretiyle hareket eden bir anlayışla karşı karşıyayız” dedi.

Başkan Yıldırım’la birlikte 5 belediye meclis üyesinin de CHP’den istifa ettiği belirtildi.