.
Ekonomik Göstergeler
Dolar
29.84 ₺
Euro
32.45 ₺
GBP
1.124 ₺
JPY
7.842
Ana Sayfa
Gündem
Spor
Köşe Yazıları
Podcast

Bige Önal, ödülünü kadınlara ithaf etti

Okuma Süresi: 1 Dakika
Toplam Okunma: hesaplanıyor...
Oyuncu Bige Önal, Altın Koza’daki ödülünü kadınlara ithaf ederek, “Kadını yalnızca doğururken kutsayan bu düzen onu yaşarken unutuyor” dedi.
Bige Önal, ödülünü kadınlara ithaf etti
Paylaş:
32. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde "Buradayım İyiyim" filmi ile “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü”ni kazanan Bige Önal, ödülünü kadınlara ithaf etti.

Önal, ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada, düzenin kadını yalnızca doğururken kutsadığını, yaşarken ise unuttuğunu belirterek kadınların mücadelesini vurguladı. Önal, şunları söyledi:

"Kadını yalnızca doğururken kutsayan bu düzen onu yaşarken unutuyor. Ben bu ödülü bu düzende hayatını yitiren tüm kadınlar ve sessizliğe mahkum edilmeyi reddeden kadınlar için almak istiyorum. Buradayız, susmuyoruz ve iyiyiz."