.
Ekonomik Göstergeler
Dolar
29.84 ₺
Euro
32.45 ₺
GBP
1.124 ₺
JPY
7.842
Ana Sayfa
Gündem
Spor
Köşe Yazıları
Podcast

Ayça Ekin Beğen yaşadıklarını anlattı

Okuma Süresi: 1 Dakika
Toplam Okunma: hesaplanıyor...
Kısmetse Olur ile tanınan Ayça Ekin Beğen, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği intihar girişimi ardından ilk kez açıklama yaptı.
Ayça Ekin Beğen yaşadıklarını anlattı
Paylaş:
Kısmetse Olur programıyla adını duyuran Ayça Ekin Beğen, geçtiğimiz pazar günü yaptığı paylaşımla sevenlerini korkuttu. Sosyal medya hesabından “Hakkınızı helal edin” ifadelerinin yer aldığı bir mesaj paylaşan Beğen’in, bu paylaşımın ardından intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Paylaşımı gören yakınlarının hızlı müdahalesiyle Beğen’in evine gidildi. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Beğen’in durumunun iyi olduğu belirtildi.

Yaşananların ardından sessizliğini bozan Beğen, zor bir süreçten geçtiğini söyledi. Beğen, “Ben bir hata yaptım. İntihara teşebbüs, aman yapmayın diyeyim. Kurtardı arkadaşlarım, yetiştiler. Aslında çok zor bir süreçten geçiyorum son bir yıldır. Toparlayacağım diye düşünüyorum.” dedi.