Buğra Kavuncu’dan çarpıcı açıklama

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu, Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sürpriz görüşmesinin ardından yeni bir paylaşım yaptı.

Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sürpriz görüşmesinin tartışmaları sürüyor.

İYİ Parti cephesi Akşener’e görüşmenin içeriği ile ilgili aydınlatma çağrısında bulunurken Akşener’e yakın isim İYİ Parti İstanbul Milletvekili Burak Akburak, Akşener’in ‘Devlette göreve hazır’ olduğunu belirtti. Akburak ayrıca Akşener’in Müsavat Dervişoğlu’na kızgın olduğunu söyledi.

Bu tartışmaların ardından geçmişte Akşener’e yakınlığı ile bilinen ve 31 Mart seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Buğra Kavuncu da sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Kavuncu’nun paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Kim ne yaparsa yapsın, kim ne söylerse söylesin tek adam rejimine karşı sonuna kadar mücadele edeceğiz. Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu’nun kararlılığıyla, tek kişi kalsak da bu mücadele sürecek.”