Norm Holding Hukuk Müşavirinden büyük başarı

Norm Holding Hukuk Müşaviri Aleyna Gizem Sarıdağ, Türkiye'nin en etkili ve başarılı hukuk yöneticilerinin yer aldığı “The Legal 500 GC Powerlist 2024” listesinde “Rising Star” kategorisinde ödül aldı.

The Legal 500, 30 yılı aşkın süredir dünyanın dört bir yanındaki hukuk firmalarını ve şirketlerin hukuk müşavirlerini analiz ederek dünyanın ‘En Etkin ve En İyi Hukuk Müşavirleri’ni belirliyor. The Legal 500, 2013 yılından bu yana şirketleri aktif bir şekilde ileriye taşıyan kurum içi avukatların tanınması ve onurlandırılmasında büyük rol oynuyor. Norm Holding Hukuk Müşaviri Aleyna Gizem Sarıdağ, “The Legal 500 GC Powerlist 2024 En Etkin Hukuk Müşavirleri Türkiye” listesinde yerini aldı.

Alanında fark oluşturan, katkı sağlayan, ileri taşıyan ve örnek teşkil eden inovasyon modelleri geliştiren avukatların dahil edildiği GC Powerlist Türkiye listesine girmeye hak kazanan isimlerin belirlendiği “The Legal 500” ödülleri, bu yıl İstanbul Mandarin Oriental’de gerçekleştirilen ödül töreninde sahiplerini buldu.