Acun Ilıcalı’dan Aziz Yıldırım’ın iddiasına yanıt

Fenerbahçe'de başkan adayı Ali Koç'un yönetim listesinde yer alan Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkındaki iddialarına yanıt verdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un yeni yönetim kurulu listesinde yer alan Acun Ilıcalı, TV 100’de yayınlanan “Az Önce Konuştum” programında çok önemli açıklamalar yaptı.

Ilıcalı’nın açıklamalarından satır başları:

“Önümüzdeki sezon adil bir lig olacak. Suni bir ortam yaratıldı. Bu suni ortamın üzerinden gelecek bir takım kuracağız. Yakında bir basın toplantısı yapacağım, anti Fenerbahçe sistemi suni bir sistem. Bu işin içine Cumhurbaşkanımızı da soktular. Oradan başladığı iddia edilen Fenerbahçe’ye karşı bir operasyon yapıldı. Bunun sebebi tamamen art niyetli bir oluşumun, için işine Cumhurbaşkanımızı sokması ve her kesimde karşısına çıkması. Yüzde 200 eminim Cumhurbaşkanımızın Fenerbahçe ile ilgili bir problemi yok.”

 

“Cumhurbaşkanı spor aşığı, futbola düşkünlüğü var ve Fenerbahçeli! Yalan yanlış sözlerle belli kesimler etkileniyor ve sisteme sokuluyor. Hakem Fenerbahçe lehine hata yaptığında bir daha maç göremiyor. Bir daha yapıyor, 10 maç göremiyor. Fenerbahçe lehine olabilecek bir pozisyonda, kararını aleyhte vermez misin? Bunun adı kusursuz cinayet.”

“Ankara ile Fenerbahçe’nin arası kötü havaları yaratılıyor! Gerekirse gidip Cumhurbaşkanı’nı bilgilendireceğim! Dönem dönem kendisiyle konuşuyorum ve Fenerbahçe ile ilgili negatif bir şey yok! Geçen konuştuğumuzda, Kadın Voleybol Takımı’nın maçını anlattı, ben izlememişim. Spora böyle düşkün, Fenerbahçe ile ne düşmanlığı olsun? Bunlar şehir efsaneleri, hikayeler anlatılıyor. Ne gücüm varsa, ne ilişkim ve bağlantım varsa; hepsini kullanacağım bir şekilde. En güvendiğim şey taraftarın, bana olan sevgisi. Mourinho’nun imza töreninde adımı bağırdılar, tüylerim diken diken oldu. Biz bu güçle bunu yapacağız, Fenerbahçelilerin gücüyle yapacağız.”

Ilıcalı kendisine sorulan, “Aziz Yıldırım’ın ‘Adnan Hocacı’ suçlaması için ne diyeceksin?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Çok üzücü! Aziz Yıldırım, Fenerbahçe’ye başkanlığı çok istiyor olabilir. Seçimde hezimetle ayrıldı, içinde bir şey yaşıyorlar olabilir. Ancak başkan olabilmek için bir Fenerbahçeliyi karalamak bana üzücü geliyor.”

“Fenerbahçe’nin sorunu bu içerideki kavgalar. Suçlama çok çirkin olduğu için cevap vermek durumundayım. 35 yıl önceki konudan bir yere varmaya çalışırsa, bu art niyet. Daha önce 35 yıl önce görüştüğümüz açıkladım. Bir sohbet için gittim ‘Fakirlere yardım et, insanlara destek ol’ gibi Müslümanlığın güzel yanlarıydı. 18 yaşındaydım. Aziz Yıldırım’ın başkanlık döneminde Fenerbahçe’yi kendi programımda ağırladım. Amacım Fenerbahçe’ye yardım etmekti. Aziz Yıldırım’a bayılıyordum da ondan bunu yapmadım! Kendi başkanlığında Acun çok iyi, sonra Acun çok kötü!”