Baysal Dental Group, Dentpoint’in açılışını gerçekleştirdi

Ağız ve diş sağlığı alanında öncü kuruluşlardan biri olan Baysal Dental Group, Dentpoint ismindeki yeni dental kompleksinin kapılarını törenle açtı.

İzmir Narlıdere’de yer alan tesisin açılış töreninde konuşan Baysal Dental Group Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucusu Dr. Cem Baysal, kompleksin sunduğu imkanlar ve grubunun gelecek vizyonu hakkında bilgiler verdi. Dr. Baysal, “1800 metrekarelik kapalı alan üzerine kurulu bu tesisi, 50 kişilik konferans salonu, 50 kişilik hands-on atölyesi ve dental dijital laboratuvarı ile sektörün hizmetine sunuyoruz.” dedi.

Büyük markalar ile distribütörlük

Dental eğitim ve dijital diş laboratuvarının yanı sıra, sektördeki önde gelen markaların distribütörlüğünü yaparak, kaliteli ve güvenilir dental malzemeleri sağlık profesyonelleri ile buluşturma misyonu taşıdıklarını da belirten Dr. Baysal, geniş ürün yelpazesi ve bu alandaki uzman danışman ekibi ile her zaman ihtiyaçlara en doğru çözümleri sunmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Çok sayıda diş hekimi, diş teknisyeni, sektör temsilcisi, iş ve sanat dünyasından seçkin isimlerin katıldığı tören, yeni kompleksin sunduğu modern imkanların ve hizmetlerin tanıtıldığı detaylı bir tur ile devam etti. Katılımcılar, dijital diş laboratuvarı ve yeni teknolojiler ile tanışma fırsatı buldu.

“Amacımız; İzmir’e değer katmak”

Yenilikçi bakış açısı ve ‘Geleceğin Vizyonu’ sloganı ile yola çıktıklarını belirten Dr. Baysal; “Sektördeki 32 yıllık tecrübemizle İzmir’e değer katmak ve bu tesisi global bir dental merkez haline getirmek için ilk adımlarımızı attık” dedi.