Jüpiter’in İkizler’e geçmesinin burçlara etkisi

Bolluk, bereket, şans, talih gezegeni, aynı zamanda üzerine iz düştüğü konu ve olaylara büyüteç etkisi yapan Jüpiter gezegeni 26 Mayıs 2024 saat 03.22’de, zekâ, eğitim, seyahatler,

iletişim, bilginin aktarılması gibi konuları temsil eden İkizler burcuna geçecek ve 10 Haziran 2024’e kadar bu burçta kalacak. Peki bu seyahat burçlara neler getirecek?

Koç Burcu: Yakın çevreniz, yakın akrabalarınız, komşularınız ile daha fazla iletişim kurduğunuz bir sürece girebilirsiniz. Satış, reklam, pazarlama konularında şansınız artabilir. Medya ile ilgili fırsatlar önünüze gelebilir. Kısa seyahatlere çıkabilir, iletişimle ilgili becerilerinizi artırmak isteyebilir, daha sosyal olabilirsiniz.

Boğa Burcu: Evinizle ilgili alışverişler yapmak, evinizi güzelleştirmek, yeni bir ev almak bu konuda yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Fazla harcama yapma eğilimine dikkat edin. Gelirleriniz artabilir. İşinizle ilgili terfi şansı önünüze gelebilir. Özgüveniniz artabilir bu süreçte.

İkizler Burcu: Yeteneklerinizi geliştireceğiniz, uzun seyahatlere çıkacağınız, kendinizi keşfedeceğiniz bir dönem olabilir. 12 sene önce hayatınızda neler olmuştu onları gözden geçirip olumlu olarak hayatınıza yansıyanları tekrar edebilirsiniz. Sadece aşırı yeme isteği ve buna bağlı olarak kilo almaya dikkat edin.

Yengeç Burcu: Psikolojiniz bu süreçte olumlu yönde değişirken, spiritüel, fal gibi konulara ilginiz artabilir. Rüyalarınız öncü olabilir. Arkanızdan çevrilen konular önünüze düşebilir. Jüpiter size bu durumu aşmanız için güçlü destek verecektir.

Aslan Burcu: Arkadaş çevreniz genişleyebilir, birlikte iş yapabilirsiniz. Daha fazla toplum önünde olabilir, uzun vadeli hedefleriniz ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Oldukça şanslı bir dönem sizi bekliyor.

Başak Burcu: Kariyerinizde yükselme, büyüme, ün ve tanınırlık kazanma şansı var. İş hayatınızda terfi alabilir, maaşınızda ya da gelirinizde artış elde edebilirsiniz. İşinizle ilgili kendini geliştirmek, uzmanlaşmak açısından şanslı bir süreç.

Terazi Burcu: Yurtdışı ile iş yapmak, yurtdışında üniversite okumak, akademik kariyer yapmak, varsa bir hukuki davayı kazanmak açısından şanslı bir dönem. Medyada tanınırlık ve başarı olabilir. Bu dünyada ne için bulunduğunuzu, ilahi alandaki varlığınızın sebebini aradığınız bir süreç yaşayabilirsiniz.

Akrep Burcu: Ortaklıklardan ve eşin kazancından gelen parada artış olabilir. Krediler, borçlar vergiler konularında sıkıntılarınız varsa çözülebilir. Metafizik konulara ilgi duyabilir, cinsel konularda farklı deneyimler yaşamak isteyebilirsiniz.

Yay Burcu: Bekarsanız evlilik fırsatı var. Evli iseniz ilişkiniz yeni bir boyuta taşınabilir.

Danışmanlık ve arabulucu işler yapanlar için fırsatlar artabilir. Davalarınız varsa olumlu sonuçlanabilir. İlişkileriniz iyileşebilir.

Oğlak Burcu: İş hayatınızda başarı getirecek fırsatlar elde edebilir, iş yerinizi daha güzel bir binaya taşıyabilir, terfi alabilir, iş ortamınızdaki arkadaşlarınız ve yanınızda çalışanlarınız ile güzel ilişkiler kurabilir, yöneticinizden destek görebilir, sağlığınızı destekleyen fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yurtdışı ile çalışma şansı var.

Kova Burcu: Aşk hayatınızda çok güzel bir süreç başlıyor. Ayaklarınızı yerden kesecek biriyle tanışabilir, yeni hobiler edinebilir, borsa gibi spekülatif yatırımlardan kazanç elde edebilirsiniz. Çocuk sahibi olma şansı var. Çocuğu olanların ise onlarla ilgili sevinecekleri haberler olacak.

Balık Burcu: Aileniz ile ilgili güzel bir zaman. Daha fazla evde vakit geçireceğiniz, özel hayatınızın ön planda olduğu bir süreç olabilir. Taşınmaz mallar edinebilir. Evinizi büyütmek isteyebilirsiniz. Ailenize para harcayabilir, onlarla daha huzurlu olabilirsiniz.

İyiliğimize vesile olsun.