Yay burcunda Dolunay

23 Mayıs 2024 saat 16.53.41’de Yay burcunda bir Dolunay gerçekleşecek. Dolunay’ı kendi içinde incelediğimizde maalesef yine Boğa-Akrep ve 2-8 aksında yani ekonomi, finans, para, krediler, faizler, borçlar, ödemeler alanında olduğunu görüyoruz. Bu konularda bir tamamlanma enerjisi yaşayacağız. Halihazırda sıkıntıda olan bu konuları en yüksek seviyede yaşayacağımızı, enflasyonun en fazla seviyede hissedilebileceğini söyleyebiliriz. Güneş İkizler burcuna geçiş yaptı, dolayısıyla olaylar hızlanacaktır. Önümüzdeki günlerde devalüasyon, yeni yüksek birimli para basımı gerçekleşebilir. Din konusu, din adamları, bu kişilerin yaptığı harcamalar kriz yaratabilir. Dini konularda fanatik davranışlar görebiliriz. Kadınlarla ilgili kaos yaratacak, onların giyim kuşamı, davranışları hakkında problemli olaylarla karşılaşabiliriz. Anayasa, yargı, hakimler, kanunlarla ilgili artık son kararların alınacağı bir döneme giriyor olabiliriz. Ülke yöneticileri başka ülkelerle ilgili tarafsızlığını koruyamayacağı durumlar yaşayabilir. Oysa en çok sınır belirlememiz gereken bir sürece doğru ilerliyoruz. Her konuda önce kendi vatanımız ve vatandaşımız gelmeli. Başka ülkelerin güvenliğini sağlamak adına tarafsızlığımızı korumalı, askeri herhangi bir karar almamalıyız. Bu sıralar hem devlet hem de kişisel olarak savurgan da davranabiliriz. Fazla harcama yapmak ana gündem meselemiz olabilir. Borç-ödeme dengesini bozabiliriz. Dikkat edelim!

Dolunay haritasına baktığımızda Terazi burcunun yükseldiğini görüyoruz. Yani ilişkiler bu dönemde oldukça önemli olacaktır. Ve ilişkilerde para konusu sıkıntıya, krizlere yol açabilir. İnat etmek, görüşlerde sabitlik ve öfke, uyum, ahenk, orta yolu bulmayı, tarafsız olmayı zorlaştırabilir. Güzellik ve estetik, giyim, kuşam, güzellik malzemeleri konularında hem aşırı masraf yapabiliriz hem de estetik operasyonlarda istediğimiz sonucu alamayabiliriz.

Ay Yay burcunda. Çapkınlık, dangalaklık, duygusal konularda dağılmak, verdiği sözleri tutmamak, olaylar karşısında hafife alır tavırlar almak, vurdumduymazlık başımıza iş açabilir. Ben bu Dolunay’da kazalara ve yangın, patlamalar ayrıca dikkat çekmek istiyorum. Trafik kazaları çok olabilir. Terör olayları denemeleri olabilir. Askerimizi ve polisimizi çok konuşabiliriz. 4.evde Plüton Kova burcunda. Hava yolları, uçaklar, elektronik tüm araç gereçler, arabalar dikkat çekiyor. Sıradışı hava olayları ve deprem riski söz konusu olabilir. Düzce-Sakarya-Bolu-Ereğli-Zonguldak-Afyon-Burdur-Demre hattı dikkat çekiyor. Sağlık olarak da karaciğer, kalça, baldırlar hassas olabilir. Boğaz bölgemize de özen gösterelim. Kesici aletler kullanırken dikkatli olalım. Acele edelim derken örneğin ocağı açık bırakmayalım. Evden çıkarken elektrikli aletleri kontrol edelim. Trafikte riskli şeyler yapmayalım. Özellikle benim gibi yükseleni Yay burcu olanlar, bu Dolunay kadersel evimizde olacağı için ayrıca güvenliklerine dikkat etsinler. İyiliğimize vesile olsun..