Geçtiğimiz hafta en çok izlenen diziler açıklandı

Geçtiğimiz hafta boyunca Türkiye'de dijital platformlarda en çok izlenen diziler açıklandı. 

Çevrimiçi dizi ve film platformlarındaki verileri derleyen JustWatch, geçtiğimiz hafta Türkiye’de internetten en çok izlenen dizileri açıkladı. 

1. Prens

(BluTV)

yayınlanan Prens, ailesinin isim verme zahmetine bile girmediği, genel olarak kimse tarafından sevilmeyen, kimsenin umurunda olmayan bir ülke olan Bongomia’nın Prens’inin başına gelen olayları konu ediyor.

2. Kimler Geldi Kimler Geçti

(Netflix)

Genç bir avukat, acı verici bir ayrılığın ardından modern ilişkilerin karmaşık dünyasına adım atarken  aynı hukuk bürosunda çalıştığı en yakın dostları ona destek olur.

3. Fallout

(Prime Video)

Fallout, gelecekte, kıyamet sonrası Los Angeles’ta nükleer imha sonrasında kendilerini radyasyondan, mutantlardan ve haydutlardan korumak için yer altı sığınaklarında yaşamak zorunda insanların hikayesini konu ediyor.

4. Shōgun

(Disney+)

Japonya’da 1600 yılında geçen hikayede Lord Yoshii Toranaga, yakınlardaki bir balıkçı köyünde gizemli bir Avrupa gemisi karaya oturduğunda, Naipler Konseyi’ndeki düşmanları ona karşı birleştiği için hayatı uğruna savaşmaktadır.

5. Baby Reindeer

(Netflix)

Başarısız bir komedyen hassas bir kadına iyi niyet gösterisinde bulunduğunda ikisinin de hayatını mahvedebilecek boğucu bir saplantının fitilini ateşler. Binlerce seçenek ve sınırsız eğlence sunan dizinin Senaristi Richard Gadd, başrolleri ise Jessica Gunning (“The Outlaws”) ve Nava Mau (“Waking Hour”) paylaşıyor.