Eski sevgilisine dayak görüntüleri sonrası özür diledi

Eski sevgilisi Cassie Ventura'yı dövdüğü görüntülerin basına yansıması üzerine, önce reddettiği şiddet suçlamalarını kabul etmek zorunda kalan rapçi Diddy, "Kendimden tiksiniyorum" dedi.

Ünlü rapçi Sean ‘Diddy’ Combs, eski sevgilisi Cassie Ventura’yı dövdüğü görüntülerin birkaç gün önce basına yansımasının ardından özür diledi. 2016’daki otel güvenlik kamerası görüntülerinde Diddy, Ventura’ya yumruk atıyor, onu yerde tekmeliyor ve sürüklüyordu.

Daha önce şiddet iddialarını yalanlayan, ancak görüntülerin yayınlanmasının ardından kabul etmek zorunda kalan ünlü şarkıcı, yayınladığı özür videosunda, “O görüntülerdeki davranışım affedilemez. O videodaki eylemlerimin tüm sorumluluğunu alıyorum. O zaman bunu yaptığımda tiksinmiştim kendimden. Şimdi de tiksiniyorum. Gittim ve profesyonel yardım aradım. Terapiye, rehabilitasyona gitmeye başladım. Tanrı’nın merhametini ve lütfunu dilemek zorunda kaldım. Çok üzgünüm. Ama her gün daha iyi bir adam olmaya kararlıyım. Affedilmek istemiyorum. Gerçekten üzgünüm” dedi.