Akrep burcunda Dolunay

24 Nisan 2024 saat 02.50 de Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Geçen haftaki analizimize devam ediyoruz çünkü ülkemiz açısından oldukça önemli gelişmelerin olacağı bir zaman dilimine giriyoruz. İki tutulmanın ardından gelen bu gökyüzü hareketi, bazı sonuçlanmaları da beraberinde getirecek. Dolunay’ı incelediğimizde, 12. evde Plüton’la T-kare dediğimiz oldukça zor bir açı kalıbının olduğunu, Kova burcunda olması, Dolunay’ın da Akrep burcunda olması ve Jüpiter-Uranüs kavuşumun 3. eve yerleşmiş olması sebebiyle, internet üzerinden yapılan işlemler, alışverişler, kişisel veriler, bankacılık sektörü, ticaret, seyahatlerde güvenlik sorunları yaşanabilir. Veriler çalınabilir ya da ortaya dökülebilir. Ülkemizin gizli düşmanlarının açığa çıkacağı bir dönem yaşayabiliriz. Dost bildiğimiz ülkelerle sıkıntı olabilir. Para evi olan 2. evde Koç burcundaki Stelyum, maddi zorlukların artacağını işaret ediyor.

Dolunay’ın haritasını, Türkiye haritasının üzerine yerleştirdiğimizde 8. evin yükseldiğini ve Plüton’un burada olduğunu, yukarıda bahsettiğimiz T-kare açı kalbının, 5-8-11 hattında olduğunu görüyoruz. Sabitlerde gerçekleşmesi de çok iç açıcı değil. Bu yerleşim, huzur ve mutluluğun yıkılmasını ve büyük çapta vefatları, deprem riskini, maden, petrol kuyusu kazalarını, trafik kazalarını, patlamalar, yangın, terör olayları, ekonomik durumun, borçların,

vergilerin kötüleşmesini, ödeme güçlüklerinin artmasını, enflasyonun yükselmesini ifade ediyor olabilir. Cinsellikle ilgili olaylar, taciz, tecavüz konuları, mafya, ülke gündeminde olabilir.

“Astrolojide iyi bir şey yok mu?” diyenler oluyor fakat geriye dönüp baktığımızda Covid’den beri dünya ve ülkemiz zor şeyler yaşıyor ve adeta bir doğum sancısı gibi bir durum var. Yepyeni bir döngüye doğru adım adım gidiyoruz. Kova burcu isyanlar, başkaldırılar, protestolar ile de ilgilidir. Önümüzdeki 16 Mayıs’a kadar bunları da göreceğiz. Boğa gıdayı temsil eder. Yeme içme sektörü, toprak ürünleri fiyatları da, bu sektörde protestolar, bu süreçte artabilir. Akrep Ay, tam Güneş’in üzerinde. Dolayısıyla, ülkenin yöneticisi ve yönetici konumundaki kişiler açısından da zor bir süreç görünüyor. Akrep’in yöneticisi Mars terazide. Diplomasi, arabuluculuk, iki taraf arasında orta yolu bulma açısından sıkıntılı zamanlar yaşayabilirler. Sağlık açısından da, rektum, alt karın, boşaltım sistemi, genital organlar hassas olabilir. Kişisel olarak bizim de bunlara dikkat etmemiz gerekebilir. Dolunay Putin’in yükselen derecesinin üzerinde olacak dolayısıyla Rusya’dan bir hamle gelebilir. Kartografi haritasında Fransa ve çevre ülkelerde dikkat çekiyor. Akrep gizli konuların ortaya çıkması demektir. Bu süreçte saklananlar gün yüzüne çıkabilir. İlişkilerde, evliliklerde, ortaklıklarda, kıskançlık, görünenin altındakini aramak, takıntılar, şüphe ve güvensizlik nedeniyle, örneğin cep telefonunu karıştırmak, mailleri, mesajları okumak gibi sebepler yüzünden krizler yaşanabilir. O nedenle özellikle ilişki konusu hassas olacağından kendimize hakim olmakta fayda var. İyiliğe vesile olsun.