Olten Filarmoni Orkestrası film müzikleri ile sahnede

Olten Filarmoni Orkestrası 14 Şubat’ta Amsterdam’da gerçekleştirdiği Sevgililer Günü Konserini bu kez 24 Nisan Çarşamba akşamı İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde İzmirli sanatseverler için düzenliyor.

10 yıldır düzenlediği tüm konserlerde çok sesli müziğe farklı bir boyut kazandıran Olten Filarmoni Orkestrası bu kez de ünlü film müziklerini yetenekli genç solist Joë Christophe ile birbirinden farklı enstrümanları ve müzisyenleri idare eden ünlü Şef Murat Cem Orhan’ın yorumuyla sanatseverlerle buluşturuyor.

En Güzel Film Müzikleri Bu kez İzmirliler için Sahnede…

Bu konserin en büyük özelliğinin 14 Şubat Sevgililer Günü Konseri için Hollanda’nın Başkenti Amsterdam’da 1974 konuk kapasiteli Avrupa’nın en prestijli konser salonlarından biri olan “HetConcertgebouw”da icra edilen konserin aynısı olduğunu dile getiren Olten Sanat Genel Koordinatörü Akgün Çavuş,  “24 Nisan’da Orkestra Şefi Cem Orhan ve Klarnet Sanatçısı Joe  Christophe 70 kişilik Olten Filarmoni orkestrası ile İzmirli sanatseverlerin karşısında olacak. En güzel film müziklerinin İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde tekrar hayat bulacağı bu özel konsere tüm sanatseverleri bekliyoruz” şeklinde konuştu.