Otomotivcilerin başkanı Torun güven tazeledi

Ege Otomotiv Derneği (EGOD) Olağan Genel Kurulu’nda mevcut yönetim kurulu başkanı Mehmet Torun, yeniden seçilerek güven tazeledi.

Bornova Belediyesi Sivil Toplum Merkezi’nde yapılan genel kurulun divan başkanlığını İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Selami Özpoyraz yaparken, genel kurula önceki dönem EGOD başkanlarından olan Bornova Belediyesi Geçmiş Dönem Başkanı Mustafa İduğ, İsmail Kazcıoğlu, Mustafa Akkalay ve EGOD üyeleri katıldı. Yönetim kurulunun ibra edilmesi sonrasında tek liste olarak seçime giren Mehmet Torun, genel kurulun tüm oyunu alarak ikinci dönem için vize aldı.

Seçimden sonra bir konuşma yapan EGOD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun, EGOD olarak birinci döneminde yürüttükleri faaliyetlerin üzerinde bir performansla yeni dönemde çalışacaklarını söyledi. Yeni yönetimde Başkanvekili olarak Deniz Özçakırlar’ı belirlediklerini ifade eden EGOD Başkanı Torun, “Bize gösterilen bu güvene layık olmak için çalışacağız. Türkiye olarak zorlu bir süreçten geçerken otomotiv gibi son derece önemli bir sektörün sorunlarını, problemlerini ve beklentilerini merkezi ve yerel idarelere ulaştırma noktasında birçok faaliyet yürüteceğiz” diye konuştu.

EGOD 2024-2027 Yönetim Kurulu  

Mehmet Torun Başkan

Deniz Özçakırlar  Başkan Vekili

Erkan Uz Başkan Yardımcısı

Ertuğ Akkalay Başkan Yardımcısı

Berk Altınkeser Genel Sekreter

Erdem Gülüş Sayman

Fatih Odabaşılar Üye

Ramazan Bektaş Üye

Serkan Terece Üye

Tahsin Yüksel Üye

Nilsu Kalkan Üye

Sevgi Algan Üye

İlker Alkız  Üye

Ahmet Namık Kutlu Üye

Oğulcan Aktaş Üye