Kate Middleton kanser olduğunu açıkladı

Kensington Sarayı, bir süredir hakkındaki spekülasyonlarla gündemden düşmeyen Galler Prensesi Kate Middleton'ın kanser tedavisi gördüğünü açıkladı.

Geçtiğimiz aylarda karın bölgesinden ameliyat olan ve uzun süredir ortalarda görünmeyen Galler Prensesi Kate Middleton’ın kanser tedavisi gördüğü açıklandı. Video mesajında haberi alması sonrası “inanılmaz derecede zorlu birkaç ay” geçirdiğini söyledi.

17 Ocak’ta geçirdiği karın ameliyatı sırasında kanser olduğunun bilinmediğini belirten Kate Middleton, açıklamasında, “Ameliyattan sonra yapılan testlerde kanser olduğu tespit edildi. Bu nedenle sağlık ekibim önleyici bir kemoterapi sürecinden geçmemi tavsiye etti ve şu anda bu tedavinin ilk aşamalarındayım” dedi.

Kanser tedavisi görenlere de seslenen Prenses, “Her ne şekilde olursa olsun bu hastalıkla savaşan herkese sesleniyorum: Lütfen inancınızı ya da umudunuzu kaybetmeyin. Yalnız değilsiniz” dedi.

Çocukları George, Charlotte ve Louis’e kansere yakalandığını açıklamanın çok zor olduğunu söyleyen Kate, “Ailemizin biraz zamana ve mahremiyete ihtiyacı var” diye konuştu.