JÖAK tırı İzmir’de

İçişleri Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı etkinlik ve faaliyetlerine ilişkin tanıtım ve lisanslı ürünlerinin satışı için özel olarak dizayn edilen JÖAKSTORE tırı, Türkiye genelinde çalışmalarına devam ediyor.

180.yılını kutlayan şanlı Jandarma teşkilatının birimlerinden olan JÖAK ve JÖH faaliyetlerini içeren özel olarak hazırlanmış araçlar ülke genelinde tanıtım, etkinlik ve lisanslı ürün satış faaliyetlerini gerçekleştiriyor.

JÖAKSTORE tırı, bu kapsamda 7-11 Mart günleri arasında Alsancak İskele Meydanı’nda konuşlandırılacak. JÖAKSTORE tırında Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı birimleri ve çalışmaları, Jandarma Özel Harekat faaliyetleri de görsel ve sesli yayınlarla halka tanıtılacak.

Etkinlik tırından elde edilen gelirin belirli kısmı ayni ve nakdi olarak Jandarma Asayiş Vakfı kuruluşu olan JAVDES A.Ş.’ye aktarılıyor.

Ülkemizin her köşesine ‘İnançla, Şerefle, Sadakatle’ huzur ve güven götüren Jandarma Teşkilatı’nın birbirinden özel birimlerini ve faaliyetlerini tanıtmak amacıyla dolaşan JÖAKSTORE aracı, İzmirlilerin ilgisini bekliyor.