Mansur Yavaş: Son dönemim

Keçiören'de konuşan ABB Başkanı Mansur Yavaş, "Külliyeye gidiyorum, sizler için bir şeyler istiyorum. Hiçbir yerim eksilmiyor. Çünkü seçilmiş Cumhurbaşkanı. Ben de seçilmiş belediye başkanıyım" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bir dizi seçim koordinasyon merkezi açılışına katıldı.

Keçiören Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında da açıklamalarda bulunan Yavaş, “Ben Ankara halkının menfaati için Sayın Cumhurbaşkanını havaalanında karşılıyorum, zaman zaman ondan taleplerde bulunuyorum. Külliyeye gidiyorum, sizler için, Ankara halkı için bir şeyler istiyorum. Hiçbir yerim eksilmiyor. Çünkü seçilmiş Cumhurbaşkanıdır. Kardeşim ben de seçilmiş belediye başkanıyım. Bir türlü hazmedemediler. İlçe belediye başkanlarının çoğu ne ‘Hayırlı olsun’ dedi ne de daha makamımı gördü. Talimat vermişler, ‘Görüşmeyeceksiniz, başarısız olsun, ondan bir şey istemeyeceksiniz’ demişler. Kim kaybetti? İstemeyen belediye başkanları kaybetti. Ben siyaset yapmıyorum, seçildikten sonra herkesi kucaklıyorum” dedi.

Sincan’da CHP Sincan Belediye Başkan Adayı Veysel Alkan için de oy isteyen Mansur Yavaş, “Benim artık son dönemim, bir dönem daha yapıp bu hizmetleri Türkiye’ye Mansur Yavaş belediyeciliğini öğretip bırakacağım” dedi. Yavaş Ankara anketlerinin sonuçlarını da açıkladı, “Rekor oyla inşallah destek olacaklar, öyle anlaşılıyor” diye konuştu.