KESİAD’da bayrak değişimi

Kemalpaşa Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KESİAD) Olağan Genel Kurul Toplantısı yapılırken, seçime tek liste olarak giren Yeşim Işıklı, KESİAD tarihinin ikinci kadın başkanı oldu.

KESİAD Olağan Genel Kurulu Kemalpaşa Ramada Otel’de yapıldı. Divan başkanlığını KESİAD Kurucu Başkanı Fahrettin Selçik, divan üyeliğini ise önceki dönem başkanları olan Ali Özgenalp, Aytekin Öztaş ve Zeki Yöndem’in yaptığı Genel Kurul’da bir konuşma yapan KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Can Günel, çok çalıştıkları bir dönem geçirdiklerini ve KESİAD’ı büyütme hedefiyle birçok projeye imza attıklarını söyledi. Döneminde yürütülen faaliyetleri bir sunum eşliğinde anlatan Mutlu Can Günel, bu süreçte kendisine destek olan tüm KESİAD ailesine ve yönetimine teşekkür etti.

Mutlu Can Günel’in konuşmasından sonra tek liste olarak seçime giren Yeşim Işıklı, KESİAD Genel Kurulu’nun oybirliği ile KESİAD’ın yeni başkanı oldu. Mutlu Can Günel’in başkanlığı devraldığı KESİAD tarihinin ilk kadın başkanı Seçil Beydemir Kaynak’tan sonra Yeşim Işıklı, KESİAD’ın ikinci kadın başkanı olarak kayıtlara geçti.

Işıklı: “Bayrağı daha yukarıya taşıyacağız”

Bir teşekkür konuşması yapan KESİAD’ın yeni başkanı Yeşim Işıklı, Mutlu Can Günel yönetimine teşekkür ederek bayrağı daha yukarı taşımak için çalışacaklarını söyledi. Bir başkanın başarılı olmasının yolunun güçlü bir ekip ile çalışmasından geçtiğini vurgulayan Işıklı, “Mutlu Can Günel’in başarısının altında yatan faktörlerden biri de uyumlu bir yönetim kuruluna sahip olmasıydı. Biz de yeni dönemde bu yönde yürüyecek uyumlu, çalışkan bir yönetim olacağız ve çıtayı çok yukarıya çıkaran Mutlu Başkanımızın derneğimize kazandırdığı ivmeyi artırmak için çalışacağız. Bu süreçte önceki dönem tüm başkanlarımızın yönetimimize her tür desteği vereceğinden şüphemiz yok” diye konuştu.

Yönetim Kurulu-Asil ve Yedek

Yeşim Işıklı, Sevil Yöndem, Tuğba Kiriş, Zafer Özken, Burcu Kocaman, Can Arditti, Fehmi Özkan Dökmetaş, Levent Akçalı, Mustafa Özduran, Canan Bıçakçı, Zeynep Satoğlu, Remzi Serhat İşbecer

Denetleme Kurulu- Asil ve Yedek

İbrahim Sezek, Sebahattin Dönmez, Erçin Şahin, Flip Minasyan, Onur Puğ, Gürhan Güven