Erzincan maden kazasının astrolojik haritası

Öncelikle böyle göz göre göre gelen korkunç bir çevre faciasına kaza demiyorum ve tüm ülkemizin aklını başına almasını diliyorum. Yaralılara acil şifalar olsun, ölen emekçi kardeşlerimin mekanları cennet olsun. Bazı ruhlar ilahi boyutta yaptıkları anlaşma gereği kendini feda ederler evreni arındırmak, derin uykudaki kişileri uyandırmak için anlaşma ile gelirler. Fakat burada aslolan farkındalığa varması gerekenlerin kendine gelmesi, elini taşın altına koymasıdır. Öteki türlü sonraki hayatlar ve bu hayat için ağır karmik yükler alırlar. Şöyle düşünün; düz asfalt yolda gitmek için yola çıkmışsınız, fakat siz bilerek isteyerek yan taraftaki bataklığa aracınızı sürüyorsunuz ve derine battıkça, gaza basmaya devam ediyorsunuz.

Bu gazetede yazmaya ilk başladığım zamanlarda, Karmik Ay Düğümlerinden bahsetmiş

ve Türkiye’nin Kuzey Ay Düğümünün Başak olduğunu ve mutlaka ama mutlaka toprağına önem vermesi gerektiğini, doğaya, tarıma özel koruma sağlaması gerektiğini, betonlaşmadan

ağaç, orman katliamlarından, GDO’lu ürünlerden, tarım arazilerini imara açmaktan vazgeçmesi gerektiğini yazmıştım. Yine Başak burcunun mantık ve akıl burcu olduğunu, dürüst, detaycı ve mükemmeliyetçi, kendinden çok başka insanları düşünen ve hizmet eden, adalete önem veren bir burç olduğunu söylemiştim. Maalesef ülkemiz bunların tam tersi yönde hızla ilerliyor. Siz gitmeniz gereken yön zaten kutsal bir yönse ve Allah’ın korunmasını istediği doğaya savaş açıyorsanız, açanlara ses çıkarmıyorsanız, rant, talan, adaletsizlik, hırsızlık, rüşvet almış başını gitmişse, herkes vergi kaçırıyorsa, para için kendi vatandaşını kazıklayan tüccarlar, tarım ilaçlarıyla zehirleyen çiftçiler varsa, para için ülkenin topraklarını yabancı maden şirketlerine peşkeş çekiyorsanız, hayvanlara eziyet ediyorsanız, adalet rafa kalkmışsa ağır sınanırsınız. Deprem olur, sel olur, toprak kayması olur. Madenler çöker, insanlar sokakta birbirini keser, kazalar bitmez. Ve bu sürekli tekrar eder. Dersinizi almadıkça sınav ağırlaşır.

Geçen haftaki yazıda, Güneş Uranüs karesinin beklenmeyenleri getirebileceğini, kazalar olabileceğini, yer hareketleri, deprem riskini, halk ayaklanmalarını, toplu protestolar olacağını yazmıştım. Bu maalesef bir kediciğin katledilmesiyle oldu. Ve bunu yapan tahliye edildi. Babası oğlumun ayaklarına sağlık dedi, karısı serbest kaldığı için arkadaşlarıyla kutlama yaptı.

Ülkenin geldiği noktayı, yozlaşmanın nasıl ağırlaştığını görüyor musunuz?

Benim asıl işim olan astroloji açısından değerlendirdiğimiz ve maden faciasının Erzincan İliç için çıkardığım astrolojik haritasına baktığımızda ise yengeç burcunun yükseldiğini görüyoruz. Yengeç, anneler, suya yakın yerler, nehir kenarları ile ilgilidir ve değişken şartlar getirir. Yöneticisi Ay ise haritanın tepe noktasında, yara almayı gösteren Kiron ile kavuşuyor ve büyük toprak parçaları, halktan insanlar ile ilgili 4. evdeki kayıplarla alakalı Güney Ay Düğümü ile karşıt açı yapıyor. Yani annelerin, eşlerin çok üzüleceği, Nehir kıyısına yakın yerden kayıplar olacağını anlatıyor. Güneş altın madeni demektir ve ölümü temsil eden 8. evden şok edici olayları gösteren Uranüsle, toplulukları temsil eden 11. eve kare açı yapıyor. Ve her iki gezegende sabit burçlarda. Burada olayın büyük ve sarsıcı olacağını görebiliyoruz. Ayrıca bu haftanın en önemli açılarından ve astrolojinin kötücül gezegenlerin den Mars- Plüto kavuşumunda 5 derece kuralıyla 8.evde olduğunu görüyoruz. Bu da yer altı, yıkımlar, patlamalar, büyük ölümlü kazaları, büyük kriz ve kaosları gösteriyor. 3-9 aksında Balık Satürn, Başak Şans Noktasına karşıt açı yapıyor. Toprağın, tarım alanlarının, balıkların, suların, nehir ve denizlerin etkileneceğini gösterebilir. Haritanın 4 ana aksının öncü burçlar tutuyor. Bu da hem kaza anının hem de diğer gelişmelerin çok hızlı ilerleyeceğini gösteriyor. Ülkemizin başı sağ olsun.