Turizm sektörü HORECA’ya çıkarma yapacak

Turizm sektörü 2024 sezonu için ihtiyaç duyduğu 4 bine yakın kalem ürünü satın almak için HORECA Fair'e çıkarma yapacak.

HORECA Fair-Uluslararası Otel Ekipmanları Ağırlama Konaklama Teknolojileri Fuarı, 4 gün boyunca sektörün devlerini ağırlayacak. GL Platform tarafından düzenlenen HORECA Fair, 400 firma ile 18 bini aşkın ziyaretçiyi buluşturacak. Yurtdışından 250 profesyonel satın almacı da fuarda ikili iş görüşmeleri gerçekleştirecek. 

 

Fuar İzmir’de 13-16 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek HORECA Fair, sektörün ihtiyaç duyduğu tüm ürünlere ulaşmasını sağlayacak. Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Başkanı Gazi Murat Şen, “Tesislerimizin renovasyon döneminde gerçekleşecek olan bu fuarı önemsiyoruz. Fuar, sektörün ilgi odağı olacak. Tesisler tüm ihtiyaçlarını buradan karşılayacak. Alıcı, tedarikçi, kısacası tüm turizm sektörü bu fuarda buluşacak. Hedeflerimize ulaşmak için hep birlikte çalışacağız” dedi. 

 

Turizm gelirlerindeki artışın hem ülke ekonomisi hem sektör için büyük bir değer olduğunu söyleyen Şen “Elbette HORECA, sektörün kalbi niteliğinde. Ancak bir başka yönüyle de öne çıkıyor. Turizm ve tüm paydaşların yeni yol haritalarını üretme, paylaşma noktasında da bir platform görevi üstleniyor. Hepimizin turizm açısından çok büyük hedefleri var. Bu hedefleri hayata geçireceğimiz platform olan HORECA’ya tüm sektörümüzü bekliyoruz” diye konuştu.