Boyalık Hotel 2024’te fuarlarda ses getirecek

Katıldığı uluslararası fuarlarda Çeşme’yi ve İzmir’i tanıtarak kentimize daha çok turist gelmesine katkı sağlayan Boyalık Beach Hotel Çeşme, 2024 yılında da fuar seferberliğini sürdürecek.

2024 yılında uluslararası fuarlara katılım noktasında her zamankinden daha fazla istekli olduklarını ifade eden Boyalık Beach Hotel Çeşme Genel Müdürü Orhan Belge, her yıl olduğu gibi bu yıl da fuarlar ile kentimize daha çok turist getirme amacında olduklarını söyledi.  
Hollanda Utrecht’teki Jaarbeurs Fuar Merkezi’nde düzenlenen Turizm Fuarı’nda, Türkiye ve Çeşme’nin turizm temsilcilikleri ve kurumları ile beraber bulunduklarını ifade eden Boyalık Beach Hotel Çeşme Genel Müdürü Orhan Belge, her yıl 100 bin kişinin ziyaret ettiği ve 50 yılı aşmış köklü bir fuarda ülkemizi ve Çeşme’yi temsil etmenin son derece önemli olduğunu vurguladı

“Yeni fuarlar sırada”

Avrupa turizm sektörünün fuarlara büyük değer verdiğini hatırlatan Belge, “2024 yılı enflasyon ile ciddi bir mücadele içinde olan Türkiye’nin turizmden çok yüksek bir gelir beklediği yıl olacak. Bu sebeple ülkemizi, kentimizi, tesislerimizi en doğru şekilde tanıtarak sezon başlamadan yüzde yüz doluluklara ulaşmamız gerekiyor. Bunun yolu da fuarlara ciddi bir katılım göstermekten geçiyor” dedi.

Boyalık Beach Hotel Genel Müdürü Orhan Belge, Utrecht Turizm Fuarı’nda önemli bağlantılar kurduklarını ve 2024 yılında Çeşme ve Türkiye’nin ciddi bir turizm geliri elde edeceğini ifade ederek, “Utrecht’ten sonra Emitt, Belgrad ve Berlin Turizm Fuarları’na katılım göstereceğiz. Henüz kesinleşmemiş olan Kosova ve Azerbaycan Turizm Fuarları da gündemimizde. 2024 yılında turizm fuarlarına Boyalık rüzgârı estireceğiz” diye konuştu.