AGROEXPO 30 Ocak’ta kapılarını açıyor

Avrupa’nın en büyük tarım ve hayvancılık fuarlarından biri olan AGROEXPO Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Tavukçuluk Fuarı, PROGEN Ana Sponsorluğu ile 30 Ocak-03 Şubat 2024 tarihleri arasında 19. kez kapılarını açacak.

Her yıl yüzbinlerce katılımcı ve ziyaretçiyi buluşturan AGROEXPO’da bu yıl yine katılımcılar, 330 bin metre karelik Türkiye’nin en büyük fuar alanı olan Fuar İzmir’de 15 ayrı holde ürünlerini sergileyebilecek. Fuara gelecek olan tüm ziyaretçi ve katılımcılar 19. AGROEXPO’nun Resmi Hava Yolu olan Türk Hava Yolları yurtiçi ve yurtdışı uçuşları özel promosyon kodu ile indirim fırsatlarından yararlanabiliyorlar.

 

KATILIMDA REKOR YILI

UFİ ( Dünya Fuarlar Birliği) tarafından onaylı tek Tarım ve Hayvancılık Fuarı olma özelliğini taşıyan AGROEXPO’da; Tohum, gübre, sulama, zirai ilaçlar, bilişim, fide, fidan, sera teknolojileri, tarım makinaları, traktör, hayvancılık, yem sektörü, kanatlı sektörü, arıcılık gibi birçok ürün grubundan en yeni ürünler görücüye çıkarken, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelecek olan binlerce alıcı ile Türkiye tarımının ithalat ve ihracatına önemli bir katkı sağlanacak. İtalya, Rusya, Çin, Macaristan, Çekya, İran’ın standlı ülke katılımlarının olduğu fuara, 100’ü yabancı olmak üzere toplam 500’e yakın firma katılıyor. Bu yüksek katılım oranı ile AGROEXPO yine katılım rekorunu yenilemiş olacak. 90 Ülkeden yüzbinlerce ziyaretçiyi ağırlayacak olan AGROEXPO’da düzenlenecek ikili görüşmeler ile milyarlarca dolar iş hacmi gerçekleşmesi hedefleniyor.

 

DENE, BEĞEN, AL!

Türkiye’de ilk kez bir tarım fuarında kurulacak olan özel alanda, ziyaretçiler birbirinden ünlü traktör firmalarının en yeni teknolojiye sahip traktörlerini test etme şansını bulacak. Ziyaretçiler; traktör firmalarının stantlarından alacakları traktör test sürüş kartları ile almak istedikleri traktörleri test parkurunda deneyimleyecekler.

19.kez düzenlenecek olan AGROEXPO her yıl olduğu gibi bu yılda birbirinden renkli etkinliklere yine sahne olacak. WEBAGRON iş birliği ile organize edilecek olan şov ve yarışmalar sayesinde ziyaretçiler 5 gün boyunca C Holü etkinlik salonunda keyifli saatler geçirecek.