LÖSEV önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı

LÖSEV bütün köy çocuklarına hayat verir, yurdumun köy okullarına iyilik düştü.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, Aydın ilindeki köy okullarına yönelik önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Amasya Üzeyir Emre İlkokulu, Çamlıdere Şehit Musa Sarısaç İlkokulu, Haydere İlkokulu, Sırma İlkokulu ve Kemer Hes İlkokulu olmak üzere beş farklı ilkokula, LÖSEV Seferihisar Doğal Yaşam Çiftliği’nde üretilen vitamin deposu satsuma mandalinaları dağıtıldı.

Bu özel etkinlik kapsamında, LÖSEV tarafından üretilen mandalinalar, LÖSEV aileleri ve gönüllülerin destekleriyle dalından toplandıktan sonra özenle paketlenerek belirtilen Aydın ilkokullarına ulaştırıldı. LÖSEV Seferihisar Çiftliği’nde doğal tarım yöntemleriyle yetiştirilen mandalinalar, çocuklara doğal vitamin desteği sağlamak ve sağlıksız beslenmenin risklerine dikkat çekmek amacıyla hayata geçirilen bu projenin bir parçası oldu.

Denizli’de LÖSEV Gönüllüleri ile bir araya geldi

LÖSEV ekibi, ardından Denizli ilinde North Point Otel’de Denizli’deki LÖSEV gönüllüleri ile bir araya geldi. Toplantıda, Ege Bölgesi’nde yürütülen çalışmalara dair detaylı bir bilgilendirme yapıldı ve bölgesel koordinasyon güçlendirildi. Denizli’deki LÖSEV gönüllüleri ile gerçekleştirilen bu buluşma, vakfın bölgesel çalışmalarını daha yakından tanıma ve koordinasyonunu artırma amacını taşıdı.

LÖSEV, sadece lösemili çocuklara değil, aynı zamanda toplum genelinde sağlıklı yaşam bilincini artırmayı hedefleyerek bu tür projeleri hayata geçiriyor. Aydın ilindeki mandalina dağıtımı ve Denizli’deki toplantı, LÖSEV’in 25 yıldır sürdürdüğü köy köy, mahalle mahalle, okul okul gezerek tüm ihtiyaç sahibi kanser hastalarına ulaşma misyonunun bir parçası.