16 Temmuz Burç Yorumları

Doğru yanıtlarım var

Soru sormak… Sorgulamak… Yaşamda önemli kapılar açar sana… Sorgulamazsan yaşadıklarını, aldığın kararları, yaptığın işi, kullandığın renkleri nasıl yakalayacaksın yarınını? Soru sormazsan… Hep ön yargıların olacaktır hayata, insanlara dair. Soracaksın ki öğreneceksin… Soracaksın ki yanıt alacaksın.

Bugün… Ay Terazi Burcu’nda seyrediyor… Ay Terazi yolculuğunda… Duygularımızda başkalarına öncelik vermeyi öğrenebiliriz. “Ben”den ziyade, “ Sen” önemlisin diyebiliriz. Nezaketi öğrenebiliriz duygularımızla. Adil davranmayı öğrenebileceğimiz gibi..Öte yandan karamsar yanlarımızla yüzleşebiliriz.

Gökyüzü çok şey anlatır…Onu “ hâl” diline çevirmekse senin gayretine bağlı.

Sevgiyle…

BurcuN.

Koç ve Yükselen Koç

Bugün… Belki de alışkanlıklarını gözden geçirmelisin. Ya da alışkanlık kazanmak için harekete geçebilirsin. Mesela erken uyanma alışkanlığı… Bilirsin erken kalkan yol alır.

Boğa ve Yükselen Boğa

Bugün… Haftanın son iş günü… Sen de elinde kalan işlerini toparlamanın bir yolunu bulmalısın artık. Erteleyerek işleri bitiremezsin biliyorsun.  

İkizler ve Yükselen İkizler

Bugün… Nefes almak… Nefes vermek… Mucizenin ta kendisi aslında. Çok çalışıyorsun yine. Arada nefes almak iyi gelebilir sana.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bugün… Belki de bir denge kurmalısın. Hayat, dengeden ibaret. Nezaket, gülümseme, adalet büyük kefeye… Karamsarlık ise küçük kefeye.

Aslan ve Yükselen Aslan

Bugün… Belki daha fazla sosyal medya kullanmak isteyebilirsin. Ve unutma… İletişim önemlidir… İfade etmek, anlatmak, yazmak, dinlemek… İletişim anlayışlı olmalı… İletişim, dürüst olmalı…

Başak ve Yükselen Başak

Bugün… Bir masal oku istersen kendine… Alâeddin’in sihirli lambasını mesela. Senin de elinde bir sihirli lamba olsa neler isterdin? Tertemiz bir ev… Mükemmel bir iş… Kusursuz bir hayat… Üç dilek hakkın olabilir miydi?

Terazi ve Yükselen Terazi

 Ay, 28 günde tamamlar dünya etrafındaki turunu. Ve her 28 günde geri döner başladığı yere. Ay, şimdi yeniliklere kavuşman, yeni adımlar atman, yapılanman için yeni ay enerjisi katıyor hayatına. Yeni başlangıçlar yapabilirsin. Yeni kararlar alabilirsin. Fiziksel görünümünde değişikliğe gidebilirsin.

Akrep ve Yükselen Akrep

Bugün… Derin sulara dalabilirsin. Zaten sen seversin derinleri, olayları tüm boyutlarıyla irdelemeyi, kuşkucu yaklaşımları. Peki, konu kendin olunca yine dalabilecek misin zihninin karanlık mağarasına?

Yay ve Yükselen Yay

 Bugün… Dünün yorgunluğunu atmak için tam fırsat. Arkadaşlarınla bir araya gelmek için özel zamanlar. Kendini farklı bir çevre içinde bulabilirsin. Sanatsal uğraşlarda bulunabilirsin. Kendini daha mutlu hissedebilirsin.

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bugün… İş yaşamında denge kurmakta zorlanabilirsin. İstediklerini yapmak mı? Senden istenileni yapmak mı? İkilem arasındasın yine.

Kova ve Yükselen Kova

Bugün… Aldığın haberler ne kadar doğru? Her duyduğuna inanmalı mısın? Yoksa duyduklarını, okuduklarını sorgulamak yerinde bir eylem değil mi?

Balık ve Yükselen Balık

 Bugün… Her şeye rağmen sakin kalmalısın. Nezaketini elden bırakma. Hayat, hep güzel alkışlar getirmez ki. Krizler, en büyük yol gösterici değil midir zaten?