13 Temmuz 2021 Burç Yorumları

Kaç parçaya bölüneceksin?

Bir dur… Bir sakin ol… Dünyanın tüm işlerini sen bitiremezsin. Her şeyi sen yüklenemezsin. Kendi görev ve sorumluluklarının farkındasın zaten. Anahtar kelime “ kendi görev ve sorumluluklarının”… Bir başkasının değil… Ve aynı zamanda iş bölümünü de öğrenmen gerekiyor. Başkalarına da iş yapma fırsatı vermeye ne dersin?

Bugün Ay Başak Burcu’nda seyr-ü seferde… Ay Başak’ta olduğu zaman… Bize kendimize çeki düzen verme fırsatı verir… Hayatımızın yönünü belirlemede destek olur… Duygularımıza eleştiri ve mükemmeli yakalama arzusu egemen olur… İçgüdülerimiz bize yaşamımızın aksayan yanlarını ya da eksik yönleri bulmada yardımcı olur… Yine bugün günlük işlerimizi her zamankinden daha fazla önemseyebiliriz. Ve sağlığımıza da dikkatli olabiliriz.

Gökyüzü çok şey anlatır… Onu “ hâl” diline çevirmekse senin gayretine bağlı…

Sevgiyle…

BurcuN.

Koç ve Yükselen Koç

Bugün… Sağlıklı bir yaşama adım atmaya ne dersin? İhmal ettiğin yürüyüşe başlamaya ne dersin? Ya da besin zincirini gözden geçirebilirsin. Gerçekten besleniyor musun? Ya da karnını mı doyuruyorsun?

Boğa ve Yükselen Boğa

Bugün… Yaşamına yeni bir anlam katmaya ne dersin? Sana keyif verecek uğraşlar bulmaya mesela. Belki bahçe işleriyle uğraşmak sana iyi gelebilir. Ne de olsa sen seversin toprakla ilgilenmeyi.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bugün… Telaşlı ve hareketli bir gün… Her zamanki gibi… Zaten sen hiçbir zaman yürümezsin ki. Hep koşarsın. Hep bir acelen vardır. Bugünkü ana koşu programını evinle ilgili konular oluşturuyor.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Bugün… Yakın tarihe doğru bir yolculuğa ne dersin? Sonuçta sen seversin tarihi sana geçmişini anımsattığı için. Belki de bu yüzden tarih sahnesinden silemiyorsun bir türlü sana yakın sandığın uzak akrabalarını…

Aslan ve Yükselen Aslan

Bugün… Değerlerine sahip çıkmak durumda kalabilirsin… Ende değerli hazinen nedir mesela? Hayat ağacın mı mesela? Bilgi, güven, ahlak, edep ve dürüstlük dallarına sarıldığın ağacın mı?

Başak ve Yükselen Başak

Bugün… Sana yeni bir fırsat… Malum Ay Başak Burcu’nda… Tıpkı Güneş’inin olduğu gibi… Madem sana benzer, sana tanıdık görünüm var gökyüzünde. Hadi sen de kendine yeni bir fırsat tanı. Ve kendini fark et… Kendini kabul et… Kendini dönüştür…

Terazi ve Yükselen Terazi

Bugün… Yeni bir gün… Yeni güneşli bir gün… Demem o ki yaşanan her şey dünde kaldı. Dünden bugüne yansıtma yaşadıklarını… Hayatını yeniden düzene sokmak istiyorsan geçmişin yükünü kaldırmalısın omuzlarından…

Akrep ve Yükselen Akrep

Bugün… Zamanın önemini korumak senin için ekstra önem kazanabilir. Zaten, 24 saat sana yetmiyor. Belki farklı bir zaman dilimine geçmelisin. Belki biraz geçmişe doğru… Ne de olsa tüm sorunlarının kaynağı geçmişte gizli değil mi?

 Yay ve Yükselen Yay

Bugün… Kariyerine odaklanman gerekebilir. İş yaşamında detay gerektiren konularda başarılı bir yönetim sergileyebilirsin. Üzerine fazla mı sorumluluk alıyorsun acaba bugünlerde?  

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bugün… Yeni bir şey öğrenebilirsin. Mesela kimsenin kusursuz olmadığını, kimsenin mükemmel davranmadığını… Ve yine öğrenebilirsin insanın kendi kendini hasta ettiğini. Ve yine ancak kendisini kendisinin iyileştirebildiğini…

Kova ve Yükselen Kova

Bugün… Kabul ediyorum eğlenceli bir gün değil… Mesele para olunca… Anlamıyorsun zira yatırım konusundan… Olsun zaten en iyi yatırım insanın kendine yaptığı yatırımdır… Özde insan olmak değil mi zaten hayatın gerçeği?

Balık ve Yükselen Balık

Bugün… Aynaya bakmaya ne dersin? Karşındaki yüz kime ait? Gözlerinden kuşku mu akıyor? Endişe mi hâkim diline? Dilin kendine karşı fazla mı eleştirel? O zaman bu kızgınlığın kime?