MHP İzmir il teşkilatı sahaya çıktı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “İnsanımızın kalbinde, zihninde ve duasında olan bir hareketiz. Önce millet, önce vatan ve önce devlet diyoruz. Zaten İzmir bu hassasiyetleri üzerinde taşıyan bir şehir" dedi.

Salgın kısıtlamaların yavaş yavaş kaldırılarak hayatın normalleşmeye başlamasıyla teşkilat çalışmalarını hız kesmeden sürdüren MHP İzmir İl teşkilatı dün de Bornova İlçesindeydi. Cuma namazı sonrası başlayan programa İl Başkanı Veysel Şahin ile birlikte il yönetim kurulu üyeleri, Bornova ilçe başkanı ve yöneticileri de katıldı. Şahin program süresince, yerel basın kuruluşları, esnaf teşkilatları, esnaf ziyaretleri ve çalışma hayatının çeşitli temsilcileriyle bir araya geldi. Bornovalılarla ülke ve şehir gündemi ile ilgili konularda sohbet eden İl Başkanı Şahin, “MHP’nin suni ve talimatla oluşturulmuş siyasi yapılar gibi tepeden inmeci bir parti olmadığını” vurguladı. Şahin, “Bizi başka oluşumlarla karıştıranlar var. Geçmişte kadrolarımızda yer almak için çırpınanların bugün yapay zeminlerde Türk Milliyetçilerine ithamlarda bulunması son derece komik. Oysa çok kısa süre önce bu kadroların arasına girebilmek için yarışıyorlardı. Bizde değişen bir şey yok. Aynı yerde, aynı iman ve ilkelerle milletimize ve devletimize hizmet ediyoruz. Bazılarının ise dün ve bugünleri arasında dağlar var” ifadeleri dikkat çekti.

Akkaya: MHP Her Zaman Esnafın Yanında

Programda Bornova Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na da giden İl Başkanı Veysel Şahin ve beraberindeki heyet, Oda başkanı Mustafa Akkaya tarafından karşılandı. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan Oda Başkanı Akkaya, “Salgın süresince gerçekten çok zor günler geçirdik. Bu zorluklar da hala devam ediyor. Fakat şunu söylemek isterim ki bu dönemde yaşadığımız zorlukları ve sıkıntıları aktarabildiğimiz bir MHP var. İl Başkanı Veysel Şahin Bey ve Turan Otlu Bey çalışma arkadaşlarıyla her zaman bizlerin yanında oldu” dedi.  MHP İl Başkanı Veysel Şahin ise, “İzmir bir esnaf ve ticaret şehridir. Elbette yanında olmaya mecbur olduğumuz sosyal dilimlerden birisi de esnafımızdır. Salgının kapanma dönemlerinde en fazla sıkıntıyı çeken çalışma alanlarından biri de esnaf ve sanatkarlarımızdı. Bizim de kadrolarımızın büyük çoğunluğunu esnafımız oluşturuyor. Yaşanılan sıkıntılara ve zorluklara biz şahidiz. Devletimiz ve milletimizle bu dertleri aşmak için birlikte mücadele ettik. İnşallah üstesinden de geleceğiz” dedi.

İnsanımız Neredeyse Biz Oradayız

Bornova’da yerel basın, Esnaf Odası, esnaf ziyaretleri ve Bornovalı hemşerileriyle bir araya gelen İl Başkanı Veysel Şahin, program sonrasında, MHP’nin her şeyden önce milli öz ve kök değerlerimizden doğmuş, Türk Milletinin kendine has kurumlardan biri olduğunu dile getirdi. Gittikleri her yerde ve bir araya geldikleri bütün insanların gerçek sıkıntıları çok iyi bildiğini de sözlerine ekleyen Şahin, “MHP insanımız neredeyse orada olan bir inanç hareketidir. Milletimize omuz veren, birliğimiz için bütün gücünü ve yapısını ortaya koyan bir siyasi partidir. Çok şükür daha dün kurulmuş ve kendini ispat etmek zorunda olan bir parti değiliz. İnsanımızı temsil eden bütün katmanlarla her zaman ve şartta bir araya geliyoruz. MHP’nin ve Liderimizin dik duruşuna ve sarsılmaz iradesine övgüler alıyoruz. MHP’nin dağıtan değil bir araya toplayan, bölenleri değil birlik olanları destekleyen, zorlukları aşmak için de elinden geleni yapan bir parti olduğu herkes biliyor ve görüyor. Bugün Bornova’da basınla beraberdik, esnaf teşkilatımızla beraberdik. Esnafımızla çarşıda beraberdik ve birçok insanımızla da parkta ve kahvehanede sohbet ettik. Partimiz ve liderimize teşekkür aldık. Ve sorumluluklarımız bir kat daha arttı. Salgında zor olan seviyeyi aştık inşallah lider ülke Türkiye yolunda çok güzel günler bizleri bekliyor” dedi.

İzmir ve Türkiye Gerçeği Görüyor

MHP İl Başkanı Şahin son olarak da şunları söyledi. “İnsanımızın kalbinde, zihninde ve duasında olan bir hareketiz. Önce millet, önce vatan ve önce devlet diyoruz. Zaten İzmir bu hassasiyetleri üzerinde taşıyan bir şehir. Türkiye ve İzmir gerçeği görüyor. O sebeple sokağında da biz varız, STK’sında da. Başkaları gibi Bölücü HDP ile ortaklıklarını gizlemek için sokaktayız mesajı vermiyoruz. Tüm kadrolarımızla her an hayatın içinde ve halkımızın yanındayız.”