10-11 Temmuz 2021 Burç Yorumları

Kazanacaksın

Ne derler bilirsin… Doğru giden dağ aşar… Sen hedefini belirle… Ve bildiğin yoldan şaşma… Doğru ol, eğilme… Dürüst ol yalan söyleme kendine bile… Gücüne güven… İnancına güven… Ve yoluna devam et…

Bugün… Ay ev sahibi olduğu Yengeç Burcu’nda… Güneş de Yengeç Burcu’nda ve yan yana geliyorlar… Yeni ay halleri… Madem Yeni Ay… Ay Yengeç Burcu’nda gezinirken, biz de merhametli olmayı, vefalı davranmayı, başkaları düşünmeyi öğrenebiliriz.

Gökyüzü çok şey anlatır… Onu “hâl” diline çevirmek senin gayretine bağlı…

Sevgiyle…

BurcuN.

Koç ve Yükselen Koç

 Bugün… Ay ev sahibi. Sen de misafir olduğunu unutma.  Biliyorsun hiçbir şeyin gerçek sahibi değil, emanetçisiyiz. Emanete iyi davranmayı da ihmal etmemek gerek. Bugün… Yaşadığın, yere, evine daha çok odaklanmak, yeni bir eşya almak isteyebilirsin.

Boğa ve Yükselen Boğa

Bugün… Kardeşinle biraz daha mı zaman geçirsen? Belki de sana ihtiyacı vardır ama diyemiyordur. Beslenmeye, şefkate ihtiyacı olabilir. İlgilensen iyi olur.

İkizler ve Yükselen İkizler

Bugün… Maddi kaynakların konusunda atılımlar yapabilirsin. Birikim hesabı açabilirsin. Annenden maddi bir desteğe kavuşabilirsin. Ya da tam tersi annenin maddi sıkıntılarına yeni bir çözüm getirebilirsin.

Yengeç ve Yükselen Yengeç

 Bugün… Ay, 28 gün önce başlattığı hareketini tamamladı ve başladığı yere geri döndü. En azından senin için. Şimdi tekrar başladığı yerden yeni bir döngüye hazırlanıyor. Yeni Ay zamanı senin için. Yeni hedeflere doğru yol alabilirsin. Bir tablo hazırlayabilirsin kendine. Hayattan beklentilerin, kazandıkların yazar üstünde.

Aslan ve Yükselen Aslan

 Bir defterin var. Yerini bir tek senin bildiğin. Her şeyi yazıyorsun. Neler var kayıt altında? Hayallerin, rüyaların, endişelerin. Endişeli senaryolar yazma kendine. Bilirim kalemin güçlüdür. Ama her iş olacağına varır.

Başak ve Yükselen Başak

 Bugün… Kabuğundan çıkmayı mı denesen acaba? En azından arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin. Lezzetli bir yemeğin, dost kahkahasının çözemediği sorun olabilir mi sence?

Terazi ve Yükselen Terazi

 Yaşadıklarını unutma. Geçtiğin yolları, taşıdığın yükleri. Kariyerini, mesleki göstergelerinin taşıdığı anlamları yeniden hatırlamanda fayda var. Belki de en ufak eleştiride kendi kabuğuna saklanmaman gerekiyordur. Belki de duygusal kararlarının yerine daha akılcı yaklaşımlara ihtiyacın vardır. Ne dersin?

Akrep ve Yükselen Akrep

Kim demiş sana yapamazsın diye. Niye hala tanıyamıyor en yakınındakiler bile seni? Aklına koyduğunu yapacaksın illa ki. Evet, elbette yeni bir dil öğrenebilirsin. Belki de sosyal paylaşım sitesi açabilirsin. Her şeyi yapabilirsin. Yeter ki iste.

Yay ve Yükselen Yay

 Bugün… Kendini vergi makbuzları, fatura dekontları düzenlerken bulabilirsin. Ödemelerinle ilgilenirken bir de. İnsan çalışınca her borcu öder. Peki, can borcu?

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Bugün… Ay sana diyor ki: “ Bırak, geride kalsın kaygıların, endişelerin. O bunu söyledi, bu öyle dedi. Bırak tüm bunları. Bak Dolunay ışığı gönderiyorum sana. Sen de bu hediyeyi tüm kalbinle kabul et.”

Kova ve Yükselen Kova

Bugün… Çalışma arkadaşlarınla daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsin. Onların, duygusal çalkantıları, endişe bulutları seni uğraştırabilir. Sen tabii ki elinden gelenin en iyisini yapmalısın. Ama unutma, herkesin hayatı kendine özel.

Balık ve Yükselen Balık

Bugün… Kendini iyi hissetmek adına, tamamen iyi niyetle… Kendini mutfakta bulabilirsin. Yeni bir hobi geliştiriyorsun galiba. Bu aralar, fırın ve kek kalıpların en iyi arkadaşların.